ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Μπόνγκα: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση να συμφωνήσω με την Παρτίζαν, με έπεισε ο Λούτσιτς"

Μπόνγκα: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση να συμφωνήσω με την Παρτίζαν, με έπεισε ο Λούτσιτς"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Άιζακ Μπόνγκα ήταν ειλικρινής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρτίζαν, λέγοντας ότι δυσκολεύτηκε πριν τελικά δεχθεί την πρόταση της Παρτίζαν, αναφέροντας ότι ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς έπαιξε ρόλο στην απόφασή του.

Εν έτη 2024 ένας παίκτης συνηθίζει στις πρώτες δηλώσεις του σε μία νέα ομάδα να λέει ότι πήρε μία εύκολη απόφαση ή ότι πάντα ήθελε να παίξει σε αυτή. Ο Άιζακ Μπόνγκα ωστόσο ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Παρτίζαν.

Ο Γερμανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στα σερβικά ΜΜΕ και όταν κλήθηκε να αναφέρει τι τον έπεισε να υπογράψει απάντησε: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση να συμφωνήσω με την Παρτίζαν. Όταν τελείωσε η σεζόν είχα μερικές επιλογές. Η Παρτίζαν ήταν μία από αυτές από την αρχή. Έπρεπε να σκεφτώ, να μιλήσω με αρκετό κόσμο και στο τέλος πήρα μία απόφαση που θεωρώ ότι ήταν η σωστή".

Ακολούθως ο Μπόνγκα παραδέχθηκε ότι ο - πρώην συμπαίκτης του στην Μπάγερν, Βλάντιμιρ Λούτσιτς - έπαιξε ρόλο στην απόφασή του: "Το έχω ξαναπεί ότι ένας από τους πρώτους που συμβουλεύτηκα ήταν ο Λούτσιτς, με τον οποίο έπαιξα μαζί στην Μπάγερν. Μου είπε να αποδεχθώ το πάθος των φιλάθλων και της ομάδας. Ξέρει πώς δουλεύουν τα πράγματα εδώ επειδή είναι Σέρβος".

Κλείνοντας, ο Μπόνγκα δήλωσε σχετικά με το τι θα φέρει στην Παρτίζαν: "Θα παίζω σκληρά, όπως κάνω σε όλη την καριέρα μου. Πάντα περιμένω αυτό από εμένα όποτε μπαίνω στο παρκέ. Θα φέρω ευελιξία, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους, σε επίθεση και άμυνα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ