ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μποντιρόγκα: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετέφερε το πάθος και την αγάπη σε όλους μας, δημιούργησε μια παγκόσμια οικογένεια"

Μποντιρόγκα: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετέφερε το πάθος και την αγάπη σε όλους μας, δημιούργησε μια παγκόσμια οικογένεια"
SPORT24

Ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μίλησε στο πλαίσιο του gala του Παναθηναϊκού AKTOR για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Παναθηναϊκός AKTOR διοργάνωσε gala εν όψει του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μίλησε για τον εμβληματικό ηγέτη των πράσινων μία ημέρα πριν από τα παιχνίδια στο Καλλιμάρμαρο.

Ο ο πρόεδρος της EuroLeague σημείωσε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετέφερε το πάθος και την αγάπη του σε όλους, δημιουργώντας μια οικογένεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Μποντιρόγκα:

"Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έφερε όλους εμάς ξανά εδώ. Πέτυχε πολλά για το ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Μετέφερε το πάθος και την αγάπη του σε όλους. Στους παίκτες, στους προπονητές και στην οικογένειά του. Δημιούργησε μια οικογένεια για όλο το μπάσκετ.

Είναι αυτό που είπα, μετέφερε όλη αυτή την αγάπη και το πάθος στην οικογένειά του με την υποστήριξη του αδερφού του και της συζύγου του, της Δέσποινας. Φυσικά όλο αυτό το μετέφερε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εύχομαι να παραμείνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Για την περυσινή χρονιά της EuroLeague: "Η περυσινή σεζόν ήταν εκπληκτική για την EuroLeague και ελπίζω και η νέα σεζόν να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ