ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπορούμε να το πάρουμε"

"Μπορούμε να το πάρουμε"
παπαμακαριος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανώλης Παπαμακάριος έδωσε το σύνθημα, λέγοντας πως "μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Άλλωστε, εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός πρέπει να το πιστέψει. Μόνος του τα κατάφερε ως εδώ και εκείνος πέτυχε στο απόλυτο στη σειρά των τελικών, καθώς με εξάντλησε όλα τα περιθώρια και θα πάει στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη για να δώσει τον 13ο αγώνα του στα φετινά πλέι οφ. Με λίγα λόγια έχει παίξει όλα τα ματς που ανιστοιχούν στα πλέι οφ, αφού με ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό έδωσε όλα τα παιχνίδια.
Ο Παπαμακάριος τόνισε συγκεκριμένα πως "Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ και είμαστε ικανοί να το πάρουμε. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με την κανονική περίοδο. Στο ΟΑΚΑ θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο καλύτερος θα κερδίσει. Έχουμε δείξει ότι έχουμε τις δυνατότητες, την ενέργεια και την ποιότητα να φύγουμε νικητές από το ΟΑΚΑ και παρακαλούμε τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα, να προσέχει τη συμπεριφορά του και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μας ενισχύει. Δεν είναι πόλεμος, αλλά ένα παιχνίδι μπάσκετ".

Ο Χρήστος Χαρίσης έκανε κι αυτός δηλώσεις, με τις οποίες υπογράμμισε: "Μου λείπει ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το πάρω. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο ματς και οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν έχει σημασία να μιλάμε, αλλά να τα κάνουμε στην πράξη".

Τέλος, ο Σταύρος Ελληνιάδης μετά τη σύσκεψη με την αστυνομία για τα 2.851 εισιτήρια που θα λάβει ο Ολυμπιακός για το πέμπτο παιχνίδι, είπε: "Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι οι παράγοντες έδειξαν το δρόμο. Το κλίμα στη σύσκεψη ήταν άριστο κι έτσι πρέπει να είναι και την Τετάρτη στο γήπεδο. Είναι ο τελικός του πρωταθλήματος και πρέπει να είναι γιορτή. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και τίποτα παραπάνω. Όλοι θα πρέπει να το έχουν αυτό στο μυαλό τους. Η αστυνομία έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά στα τέσσερα παιχνίδια και η ατμόσφαιρα τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο ΟΑΚΑ ήταν η πρέπουσα. Έτσι πρέπει να γίνει και την Τετάρτη που θα είναι στο γήπεδο οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων".

Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι για τον 5 ο τελικό των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (20/6) προμηθεύτηκε 2851 εισιτήρια, τα οποία και θα διατεθούν ως εξής...

Α. 1300 εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια στην πλατεία Αλεξάνδρας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας την Τρίτη (19/6) από τις 09.00 π.μ. ως τις 12.00 μ.μ. με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Αν δεν διατεθούν τα 1300 εισιτήρια στο διάστημα των τριών ωρών, το υπόλοιπο θα ενσωματωθεί στις διάθεση των 1000 εισιτηρίων που θα διατεθούν από τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ στους φιλάθλους της ομάδας. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα έχει το δικαίωμα αγοράς ενός μόνο εισιτηρίου.

Β. 1000 εισιτήρια, συν το υπόλοιπο της κατηγορίας Α αν υπάρξει, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ την Τρίτη (19/6) από τις 12.00 μ.μ. και ο κάθε φίλαθλος θα έχει το δικαίωμα αγοράς μόνο ενός εισιτηρίου.

Γ. 551 εισιτήρια θα χρησιμοποιηθούν από την ΚΑΕ για την κάλυψη των αναγκών της.

Η τιμή όλων των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ.

Η μετακίνηση των 2851 κατόχων εισιτηρίων του 5 ου τελικού για το ΟΑΚΑ, θα γίνει μόνο από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο Φάληρο με τρεις συρμούς που θα ναυλώσει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Οι συρμοί θα αναχωρήσουν στις 15.45, στις 16.00 και στις 16.15 και όλοι οι φίλαθλοι που θα έχουν εισιτήριο θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο, το αργότερο ως τις 15.30.

Απούσα η Θύρα 7 από τον τελικό

Η απόφαση της ΚΑΕ (απόφαση που ανήκει τόσο στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όσο και τον Σωκράτη Κόκκαλη) Ολυμπιακός να βγάλει τα εισιτήρια στα εκδοτήρια και να μην τα δώσει ως "πακέτο" στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, είχε ως συνέπεια να εκδώσει ανακοίνωση η Θύρα 7 με την οποία τονίζει ότι δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για τον 5ο τελικό.

Η ανακοίνωση της Θύρας 7:

Η ΘΥΡΑ 7, ανακοινώνει, πως ΔΕΝ θα παρευρεθεί στον αυριανό τελικό του μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, για λόγους που ΔΕΝ έχουν σχέση με την επιθυμία μας να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας και τους οποίους είναι προτιμότερο να μην αναλύσουμε, προς το παρόν…

Το πρωτάθλημα και η κατάκτησή του προέχουν και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, δυστυχώς, είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας την οποία έχουμε στηρίξει, έμπρακτα, στην διάρκεια όλης της χρονιάς και όχι μόνο…

Εμείς, άλλωστε, στηρίζαμε την ομάδα και σε εποχές όπου είχε εγκαταλειφθεί από ΟΛΟΥΣ…

Υ.Γ.: Ο «κανόνας» της ΘΥΡΑΣ 7, ειδικά σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια είναι «Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΙΣ». Εφόσον, λοιπόν, κάποιοι ΔΕΝ μας θέλουν «ΟΛΟΥΣ», ΔΕΝ θα πάει ΚΑΝΕΙΣ!

Οι Αγγελόπουλοι στην προπόνηση

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο αδερφός του, Γιώργος, τον τελευταίο καιρό συνηθίζουν να δίνουν το παρών στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και το ίδιο έπραξαν τη Δευτέρα το απόγευμα. Ωστόσο, μπορεί το διοικητικό δίδυμο να ήταν εκεί, αλλά απουσίαζε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και έκανε θεραπεία. Βέβαια, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον τελευταίο τελικό των πλέι οφ.




































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ