ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουντούρης: "Ομάδα για πολλά χρόνια"

Μπουντούρης: "Ομάδα για πολλά χρόνια"
Πεδουλάκης-Μπουντούρης

"Ομάδα για πολλά χρόνια" είπε ο Νίκος Μπουντούρης ως team manager. Όλα καλά με Παπαλουκά

" Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό, σε μια περίοδο που η ομάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια, όχι απλά για να δημιουργήσει κάτι καινούριο, αλλά κάτι που θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπουντούρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα στην οποία πέρασα τρία σπουδαία χρόνια της καριέρας μου και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ από το νέο μου πόστο στην επίτευξη των στόχων".

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Παναγιώτη Γιαννάκη: " Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους κυρίους Αγγελόπουλους όσο και τον κ. Γιαννάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Στον Ολυμπιακό άλλωστε πρέπει να δουλεύεις και όχι να μιλάς".

Όλα καλά με Παπαλουκά

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Τρίτης, ύστερα από τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες στο γόνατό του. Τελικά, τα νέα ήταν καλά για τον αρχηγό του Ολυμπιακού που δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Οι φόβοι διαλύθηκαν στο Λιμάνι, αφού ενδεχόμενη απουσία του "Τεό" από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τάου ή ακόμη χειρότερα μεγαλύτερο πρόβλημα στο γόνατο, θα προκαλούσε ζημιά στους ερυθρολεύκους.

Γεμάτο το ΣΕΦ

Το ματς με την Τάου είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πορεία του Ολυμπιακού στο top 16 της Ευρωλίγκα και οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την Τρίτη κυκλοφόρησαν 450 εισιτήρια και εξαφανίστηκαν σε μια ώρα, ενώ το ίδιο προβλέπεται ότι θα γίνει και με τα υπόλοιπα 1500 που θα βγουν στα εκδοτήρια του ΣΕΦ το πρωί της Τετάρτης.

Το νέο blog του Θοδωρή Παπαλουκά

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήμιουργησε ένα ακόμη blog, μετά από αυτό της WIND που έχει μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Η νέα ιντερνετική τοποθεσία του Παπαλουκά είναι στο nikebasketball.com. Δείτε τι έγραψε στο νέο του ποστ:

Καλησπέρα, είμαι ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Αποφάσισα να ξεκινήσω ένα blog στο nikebasketball.com, για να μοιραστώ κάποια πράγματα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να ευχαριστηθείτε το blog και να σας μεταδώσω κάποια στοιχεία του μπάσκετ.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, επειδή μπορούσα να το κάνω κοντά στο σπίτι μου και να είναι οι γονείς μου ήσυχοι. Σιγά σιγά το ενδιαφέρον μου για το άθλημα μεγάλωσε, ενώ μαζί με τους φίλους μου βελτιωθήκαμε. Και μου άρεσε γιατί είχαμε προπονητές που μπορούσαν να μας εμπνεύσουν, ακόμη και στις χαμηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Οι περισσότεροι νέοι παίκτες θέλουν μόνο να σκοράρουν, αλλά εμένα πάντα μου άρεσαν οι πάσες. Πιστεύω ότι μια πάσα κάνει τουλάχιστον δύο ανθρώπους χαρούμενους. Χαίρομαι που όταν κάνω μια πάσα, ο συμπαίκτης μου που σκοράρει, χαίρεται με τη σειρά του. Κάποιοι άνθρωποι είναι καλοί στο να γράφουν, άλλοι στο να τραγουδούν και άλλοι στο να σκοράρουν. Εγώ είμαι καλός στο να πασάρω και αυτό με έκανε καλύτερο παίκτη.

Δεν ήμουν ποτέ το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς μου, αλλά προσπαθώ διαρκώς να γίνομαι καλύτερος. Πρώτα έπρεπε να γίνω μέρος μιας ομάδας, μετά να γίνω αναπληρωματικός πόιντ γκαρντ και στη συνέχεια βασικός. Και μετά στόχος μου ήταν να γίνω παίκτης μεγαλύτερων ομάδων και φυσικά της Εθνικής. Από εκεί και πέρα ήθελα να κατακτήσω πρωταθλήματα, ευρωπαϊκά τρόπαια, το Ευρωμπάσκετ, το Μουντομπάσκετ. Πάντα προσπαθώ να βρίσκω κίνητρο. Το κίνητρο είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή και τον αθλητισμό.

Αυτά προς το παρόν. Μερικά από όσα έχω μάθει, μπορούν να κάνουν καλύτερο παίκτη εσένα. Αλλά πάντα πρέπει να παίζεις το δικό σου παιχνίδι. Οπότε πάρε από εδώ όσα διαβάζεις, φόρα τα παπούτσια σου, πάρε την μπάλα και πήγαινε στο γήπεδο να παίξεις μπάσκετ. Ό,τι θες μπορείς να με ρωτήσεις. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να γίνεις καλύτερος παίκτης.

Τεό Παπαλουκάς





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ