STOIXIMAN AEGEANBALL

Μπουρούσης: "Καλό κουράγιο σε όλα τα πυροσβεστικά σώματα και σε όλους τους εθελοντές"

Μπουρούσης: "Καλό κουράγιο σε όλα τα πυροσβεστικά σώματα και σε όλους τους εθελοντές"

Μήνυμα υποστήριξης το βράδυ της Κυριακής (30/6) από τον Γιάννη Μπουρούση, στους ανθρώπους που μάχονται σε όλη την Ελλάδα.

Καλή δύναμη στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν αυτές τις ημέρες τη μάχη τους σε όλη την Ελλάδα ευχήθηκε από το Stoiximan AegeanBall Festival ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον θηριώδη Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, που βέβαια παραμένει ενεργός στα παρκέ σε αντίθεση με εκείνον που έχει αποσυρθεί από τη δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης:

"Εύχομαι η Εθνική να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ήταν πολλά πράγματα για εμένα αυτή η ομάδα. Ευχόμαστε αγάπη, υγεία, καλή τύχη στον Βασίλη Σπανούλη στο πρώτο του τουρνουά, να είναι και γουρλίδικο. Εύχομαι καλό κουράγιο σε όλα τα πυροσβεστικά σώματα, σε όλους τους εθελοντές που αυτή τη στιγμή είναι σε περιοχές με προβλήματα. Να είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Μη με κρίνετε για το μπάσκετ, γιατί θα αγριέψω. Έχει 10 μποφόρ έξω. Τι να σπρώξω, τον Μαριάνοβιτς; Ο άνθρωπος κοίτα πώς είναι. Και με 15 κιλά που έχω πάρει τώρα δεν μπορώ".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ