ΠΑΟΚ

Μπουζιάν: "Ότι μου ζητήσει"

Μπουζιάν: "Ότι μου ζητήσει"
Μπουζιάν

Στην διάθεση του Ταμπ Μπάλντγουιν βρίσκονται από χθες ο υπό δοκιμή Γαλλοαλγερινός γκαρντ Αλί Μπουζιάν

" Έπαιξα μαζί με τον Μαμούτου (σ.σ. τον Ντιαρά στην Παρί) και είναι φανταστικός παίκτης. Μπορεί να είναι πρωταγωνιστής σε άμυνα και επίθεση, κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, είναι ένας πλήρης παίκτης", τόνισε στις δηλώσεις του για τον Ντιαρά ο Μπουζιάν που όσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ είπε: " Χαίρομαι που ήρθα στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ομάδα με μεγάλη ιστορία και όνομα στην Ευρώπη και γνωρίζω ότι για λίγο αγωνίστηκε ο Βάις, αλλά εδώ και χρόνια λείπει από την Γαλλία και δεν συζητήσαμε".

Όσο για τον ίδιο; " Θα κάνω ότι ζητήσει ο κόουτς. Παίζω άμυνα, βοηθώ στην οργάνωση, αγωνίζομαι σε θέσεις ένα και δύο, γενικά είμαι ένας κόμπο γκαρντ και ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα σε αυτά που θέλει ο κόουτς", τόνισε ο Μπουζιάν που συνεχίζει μεν να ανήκει στην Ντιζόν αλλά η λύση του συμβολαίου του φαίνεται να είναι καθαρά τυπικό θέμα σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Μπουζιάν στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ φρόντισε να τους ενημερώσει ότι ο ίδιος θα βρει την λύση με την Ντιζόν και στο οικονομικό, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιβαρυνθεί με το μισό συμβόλαιο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ