ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπραζντέικις για Ολυμπιακό: "Ένιωσα ότι μπορούσα να επηρεάσω έναν αγώνα και να βοηθήσω, δυστυχώς αυτό δεν έγινε"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις δήλωσε πως αισθάνθηκε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν έγινε, προσθέτοντας ότι είναι πεινασμένος ενόψει της νέας σεζόν στην Ζάλκγιρις.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήρθε με προσδοκίες πέρυσι στον Ολυμπιακό, ωστόσο αποχώρησε έπειτα από έναν χρόνο χωρίς να μπορέσει να προσφέρει όσα ήθελε. Πλέον, βρίσκεται στο γνώριμο περιβάλλον της Ζάλγκιρις και με δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας έκανε τον απολογισμό της περσινής σεζόν, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη.

Ο Λιθουανός φόργουορντ τόνισε ότι θεωρούσε πως μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στους "ερυθρόλευκους", αλλά πρόσθεσε ότι ακόμα κι έτσι έμαθε πράγματα, ενώ ανέφερε ότι είναι πεινασμένος ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Μπραζντέικις ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για το αν είναι πεινασμένος μετά από μία σεζόν που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής: "Χωρίς αμφιβολία. Ένιωσα (σ.σ στον Ολυμπιακό) ότι μπορούσα να επηρεάσω την πορεία ενός αγώνα και να βοηθήσω να έρθουν νίκες. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, οπότε είμαι πεινασμένος. Δουλεύω στο παιχνίδι μου και αναλύω κάποια πράγματα μετά από το πρώτο ελεύθερο καλοκαίρι που είχα έπειτα από καιρό. Ανέλυσα το παιχνίδι μου και βελτιώθηκα".

Για το τι έμαθε στον Ολυμπιακό: "Είχαν σπουδαίους βετεράνους, καλό τεχνικό επιτελείο και οργανισμό. Έμαθα πολλά από αυτούς. Το να είμαι σε διαφορετικό περιβάλλον, με διαφορετικό κόσμο, οι βετεράνοι μου έμαθαν πολλά. Προσπάθησα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα, να δω την θετική πλευρά και ωρίμασα".

Για το πότε κατάλαβε ότι είναι ρεαλιστική η επιστροφή του στην Ζάλγκιρις: "Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ακόμα και όταν έφυγα. Όταν η σεζόν ξεκίνησε και όλοι είδαμε πώς πήγε, έγινε κανονική σκέψη στο μυαλό μου. Χαίρομαι που με ζήτησαν και το ενδιαφέρον ήταν αμφίπλευρο, οπότε επέστρεψα".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Μπραζντέικις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ