MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Βραζιλία: Ανησυχία ότι ο Ράουλ Νέτο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο

MundoBasket 2023, Βραζιλία: Ανησυχία ότι ο Ράουλ Νέτο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο
PRINTSCREEN

Ανησυχία στην Βραζιλία, αφού ο Ραόυλ Νέτο έπεσε άτσαλα στο παρκέ στον αγώνα με το Ιράν και φάνηκε να τραυματίζεται στο δεξί γόνατο.

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στην Βραζιλία - αλλά και στην Φενέρμπαχτσε - με τον Ραούλ Νέτο. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του MundoBasket με το Ιράν και εκφράζονται φόβοι ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Ο άλλοτε NBAερ όρμησε προς το καλάθι στον αιφνιδιασμό στην τρίτη περίοδο, όταν το δεξί του πόδι φάνηκε να κολλάει στο παρκέ, με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει και να μην επιστρέψει, με τους Βραζιλιάνους να ελπίζουν ότι απέφυγε τα χειρότερα, με τα πρώτα σημάδια όμως να μην είναι ενθαρρυντικά.

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ