EUROLEAGUE

ΜVP ο Ντάνστον

ΜVP ο Ντάνστον

Το τρίτο ματς της σειράς Ρεάλ Μ. - Ολυμπιακός ήταν do or die για τους back to back πρωταθλητές και ο Μπράιαντ Ντάνστον ο λόγος που οι "ερυθρόλευκοι" μείωσαν σε 2-1.

Ήταν εξαιρετικός, ήταν και αποτελεσματικός και για αυτό ο Μπράιαντ Ντάνστον αναδείχθηκε MVP των τρίτων παιχνιδιών στις σειρές των play offs. Αν το θέλετε και σε αριθμούς, στο 78-76 του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ, ο Αμερικανός αγωνίστηκε για 30.41'' και είχε 21π., με 9/10 δίποντα, 3/4 βολές, 6-3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψ. και τρία κερδισμένα φάουλ που έγιναν 32 στο ranking. Δηλαδή, το καλύτερο όλων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ντάνστον αναδεικνύεται "πολυτιμότερος" φέτος, μετά την τρίτη αγωνιστική της regular season.

Η συνέντευξη του "πολυτιμότερου" στο Euroleague Greece

Ο Ζόραν Έρτσεγκ ακολούθησε με 23 στο σύστημα αξιολόγησης (19π., 3/4 διπ., 10/10 βολές, 2 ριμπ., 3 ασίστ και 1 κλεψ.) στην ήττα της Γαλατασαράι από την Μπαρτσελόνα, που άφησε τους Τούρκους εκτός και έκανε τους "μπλαουγκράνα" τους πρώτους φιναλίστ.

Ο Άλεξ Τάιους συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα (με το 21 που του έδωσαν οι 14π., 8 ριμπ., 2 τάπες) στο 2-1 της Μακάμπι επί της Αρμάνι. Ακολούθησαν οι Ρίκι Χίκμαν, Ζακ Ράιτ και Ρούντι Φερνάντεθ, καθώς και οι τρεις είχαν για ranking το 18.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ