EUROCUP

MVP ο Πι Τζέι Τάκερ

MVP ο Πι Τζέι Τάκερ
Τάκερ INTIME SPORTS

Εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Eurocup έκανε ο Πι Τζέι Τάκερ, που οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί της Άζοβμας με 88-75 στο "Αλεξάνδρειο", γεγονός που του έδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της πρώτης αγωνιστικής, αφού συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης index.

Για να περάσει 321 παίκτες που συμμετείχαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Αμερικάνος του Άρη σημείωσε στο ματς της Τρίτης 28 πόντους (9/15 δίποντα, 1/1 τρίποντο), μάζεψε 6 ριμπάουντ, έκανε 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και κέρδισε 7 φάουλ.

Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν τρεις παίκτες, ο Ματ Ουολς της Ασβέλ, ο Έι Τζέι Ογκίλβι της Μπεσίκτας και ο Μάρκο Πόποβιτς της Ούνιξ Καζάν, που είχαν από 34 βαθμούς.

Από τους τρεις όμως, μόνο ο Πόποβιτς γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ, στην επικράτηση απέναντι στην Όλντεμπουργκ. Ο Ουόλς είχε 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 κερδισμένα φάουλ στην ήττα από την Γκοετίνγκεν, ενώ ο Ογκίλβι, 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 κερδισμένα φάουλ στην ήττα από τη Χέμοφαρμ.

Την πεντάδα συμπλήρωσε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που είχε 33 βαθμούς. Ο Λάζος είχε 24 πόντους στην εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από την Εστουντιάντες.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ