ΕΣΑΚΕ

MVP του Ιανουαρίου ο Καϊμακόγλου

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αναδείχτηκε MVP του ελληνικού πρωταθλήματος για τον μήνα Ιανουάριο


Ο άσος του Αμαρουσίου που οδηγεί την ομάδα σε ένα σερί 10-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα, συγκέντρωσε 78 προτιμήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου που πήραν μέρος στη ψηφοφορία.

Ακολούθησε ο Ζόραν Ερτσέγκ με 41 ψήφους κι ο Λίνας Κλέιζα με 20.

Από τη μεριά του ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: "Ο Ιανουάριος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας γιατί περιλάμβανε πολύ κρίσιμα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να τα νικήσουμε όλα. Επίσης, χαίρομαι που βοήθησα όσο μπορούσα.

Η επιτυχία είναι ομαδική. Δεν είναι εύκολο να τρέχεις ένα σερί 10-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα να έχεις ξεκινήσει από τα προκριματικά και να έχεις φτάσει να παίζεις στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας. Οι περισσότεροι, με βάση το παρελθόν, θα περίμεναν ότι θα είχαμε φθορά, που στο κάτω-κάτω θα ήταν και φυσιολογική.

Άλλοι μιλάνε για “φαινόμενο”. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μπορεί να μην έχουμε το μπάτζετ άλλων ομάδων που ανταγωνιζόμαστε, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι παίζουμε ποιοτικό μπάσκετ, έχουμε καλή χημεία, το πνεύμα του νικητή και παράλληλα την εμπειρία και την νοοτροπία που ξεκινάει από την παράδοση της ομάδας. Όσα χρόνια παίζω στο Μαρούσι, δεν θυμάμαι ποτέ να διαλέγαμε διοργάνωση ή παιχνίδια.

Μπαίνουμε στο παρκέ για να νικήσουμε οποιονδήποτε είναι απέναντί μας ανεξαρτήτως ονόματος. Ωστόσο ξέρουμε καλά, γιατί το έχουμε ζήσει στο πετσί μας και από την καλή και από την ανάποδη, ότι η τελική κατάταξη της Α1 βγαίνει από τα πλέι οφ. Εκεί θέλουμε να είμαστε εξίσου έτοιμοι και δυνατοί"







Αναλυτικά:

Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι) 78

Ζόραν Έρτσεγκ (Πανιώνιος) 41

Λίνας Κλέιζα (Ολυμπιακός) 20

Τζος Τσίλντρες (Ολυμπιακός) 17

Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός) 8

Μίχα Ζούπαν (Τρίκαλα) 7

Γουόρεν Κάρτερ (Ηλυσιακός) 7

Λανς Χάρις (Κολοσσός Ρ.) 5

Τζέρεμι Ρίτσαρντσον (Άρης) 2

Τζέιμι Άρνολντ (Περιστέρι) 2

Κρις Μονρό (ΠΑΟΚ) 2

Πρόδρομος Νικολαΐδης (ΑΕΚ) 2

Σάκης Καρύδας (Ηλυσιακός) 1



































TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ