ΑΡΗΣ

Μύλος με Ζιανβενί

Μύλος με Ζιανβενί
Χερμπερτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχίζει να μην ξεκαθαρίζει η περίπτωση του Ζιανβενί, αφού άλλα λέει ο παίκτης και άλλη η Νανσί

Στον Άρη λοιπόν από διοικητικής πλευράς τονίζεται το τελευταίο διήμερο πως είχαν πράγματι ασχοληθεί με την περίπτωση του Ζιανβενί στην διάρκεια του καλοκαιριού αλλά όταν υπήρχε η σκέψη να αποτελέσει παρελθόν ο Σιμόνας Σεραπίνας και δεν είχε ακόμα υπογράψει ο Τζερεμάια Μάσεϊ.
Από πλευράς της Νανσί σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα της γαλλικής λίγκας (www.lnb.fr) φαίνεται να μην υπάρχει η διάθεση αποδέσμευσής του αν δεν καταβληθεί πρώτα το ποσό των 100.000 ευρώ προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Ακόμα αναφέρεται ότι ο Άρης είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με την Νανσί το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αλλά και ότι ο Ζιανβενί δεν έδωσε το παρών στην «πρώτη» της ομάδας για τη νέα χρονιά. Η στάση του αυτή φανερώνει ότι ο Γάλλος φόργουορντ επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ενδεχομένως στον Άρη.

Τι λέει όμως ο ίδιος ο Ζιανβενί για το όλο θέμα; Ο Γάλλος φόργουορντ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport αναφέρθηκε στις απαιτήσεις της Νανσί αλλά και το πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

" Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Νανσί, μπορώ να μείνω ελεύθερος και χωρίς να δώσω χρήματα. Η ομάδα θέλει να με βοηθήσει να φύγω και σίγουρα δεν είναι αλήθεια όσα ακούγονται για 100.000 ευρώ. Μπορώ να μείνω ελεύθερος και χωρίς να δώσει ο Άρης χρήματα", με τον Ζιανβενί να αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ενδιαφέρον του Άρη λέγοντας ότι: " Ο μάνατζερ μου με έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον του Άρη, εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανένα από την ελληνική ομάδα. Αλλά απ' όσο ξέρω οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και περιμένω την πρόταση από τον Αρη για να συμφωνήσω και να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω μιλήσει με τον Γκόρντον Χέρμπερτ, τον ξέρω από την παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα στις Παρί και Ορτέζ ως προπονητή".

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη; " Είμαι ενθουσιασμένος σε μία τέτοια προοπτική, θέλω να έρθω στην Ελλάδα που έχει ένα εξαιρετικά δυνατό πρωτάθλημα, αλλά και τον Άρη που είναι μία ισχυρή ομάδα. Περιμένω με αγωνία να τελειώσει θετικά το θέμα".

Δηλώσεις στην εφημερίδα Metrosport έκανε από τις ΗΠΑ και ο εκπρόσωπος του Ζιανβενί, Μπούνα Εντζάι, που τόνισε: " Δεν έχουμε κάποια επίσημη προσφορά από την ομάδα του Άρη για τον Ζιανβενί. Αλλά μιλάω προσωπικά εδώ και αρκετό καιρό με τον Γκόρντον Χέρμπερτ, που είναι προπονητής στην ομάδα. Ο Χέρμπερτ γνωρίζει τον Μαξίμ Ζιανβενί από την κοινή τους παρουσία στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχει καλή άποψη για τον παίκτη. Μιλάω με τον Χέρμπερτ, όχι όμως με κάποιον από την διοίκηση της ΚΑΕ. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένω να με καλέσει. Είναι δεδομένο 100% ότι ο Ζιανβενί δεν χρειάζεται να δώσει χρήματα για να μείνει ελεύθερος από την Νανσί και επιθυμεί να έρθει στον Άρη, είναι έτοιμος να το πράξει άμεσα".

Μετά λοιπόν και από την τοποθέτηση του Εντζάι για την περίπτωση του Ζιανβενί αυτό που απομένει να τοποθετηθεί είναι ο τεχνικός του Άρη. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ που βρίσκεται στην Φιλανδία και είναι να επιστρέψει την Κυριακή και πάλι στην Θεσσαλονίκη.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ