ΤΡΙΚΑΛΑ

"Να αποκομίσουμε πολύτιμες εμπειρίες"

"Να αποκομίσουμε πολύτιμες εμπειρίες"
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνατότητες τους κόντρα στον Ολυμπιακό (14/12, ΔΤ, 19:00), όπως είπε ο κόουτς της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.

" Είναι ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε ως μία καλή ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι παίκτες μας", είπε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

" Κόντρα σε έναν αντίπαλο που υπερτερεί στα πάντα μπορείς από την πλευρά σου να μετρήσεις τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες σου τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο".

Ο Στέφαν Περούνιτσιτς δήλωσε από την πλευρά του: " Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουμε να επαναλάβουμε μία καλή εμφάνιση όπως και στο παιχνίδι με την Πάτρα.

Ελπίζω ότι πριν την διακοπή θα κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και στην συνέχεια θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το νεκρό διάστημα και να δουλέψουμε εντατικά ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε στην συνέχεια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ