ΠΑΟΚ

"Να εμφανιστούμε έτοιμοι"

"Να εμφανιστούμε έτοιμοι"
Σκεπάνοβιτς

Ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς θα μείνει τελικά στην Ελλάδα και δε θα μεταβεί στη Σερβία

Ο Σκεπάνοβιτς αναφερόμενος στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του ULEB Cup τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport πως: "Μετρά η πρόκριση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα", χωρίς όμως να του αρκεί η παρουσία στους 16 του ULEB Cup και τον ίδιο να τονίζει: "Έχουμε κίνητρο και για την συνέχεια. Είμαστε επαγγελματίες και πάντα παίζουμε για τη νίκη".

Όσο για τη συνέχεια ο Σκεπάνοβιτς τόνισε: "Θα δουλέψουμε σκληρά μετά τα Χριστούγεννα. Με την έλευση του 2007 έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και πολύ βελτιωμένοι".

Πρόστιμο 3000 ευρώ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν ότι η ULEB επέβαλλε πρόστιμο ύωους 3.000 ευρώ στην ομάδα για την ρήψη αντικειμένων στο παρκέ λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Ρεάλ στο PAOK Sports Arena. Η ΚΑΕ μπορεί να κάνει έφεση αλλά μάλλον δεν θα προχωρήσει ενώ χωρίς αγωνιστικές κυρώσεις τελείωσε το ζήτημα για τον ΠΑΟΚ και τον Ουάσιγκτον από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

Νέα επαφή για Τόμας

Μπορεί νομικά ο ΠΑΟΚ να είναι κατοχυρωμένος με την καταγγελία του συμβολαίου του Τόμας και να μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή τον Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, αφού βέβαια πρώτα ο Βόσνιος περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ και βγει το δελτίο του ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για να μην προχωρήσει δικαστικά η υπόθεση του. Για το λόγο αυτό σήμερα ο Μπάνε Πρέλεβιτς πρόκειται να συζητήσει με τον Έλληνα εκπρόσωπο του 25χρονου Κροάτη γκαρντ με αποκλειστικό στόχο να λυθεί το πρόβλημα στο οικονομικό και να υπογράψει την κοινή συναινέσει την λύση της συνεργασίας με την ΚΑΕ.

Πρώτο τεστ για Κογιαντίνοβιτς

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, κι όχι με το ICBS όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο για σήμερα, με νικητή τον «Γηραιό» με 62-60 με καλάθι που σημείωσε ο Παπαδάτος στη λήξη του παιχνιδιού και τον διεθνή Βόσνιο να προσπαθεί να βρει ρυθμό και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

« Έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι πριν από ένα μήνα και δεν είναι εύκολο να βρω ρυθμό, αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν τα πήγα άσχημα. Έχασα ορισμένα ελεύθερα σουτ, αλλά αυτό είναι θέμα της αποχής μου από αγώνες και την επαφή που δεν είχα με την μπάλα.

Είχα πάντως την πρώτη ευκαιρία να παίξω με τη νέα μου ομάδα και αυτό είναι σημαντικό», σχολίασε ο Κογιαντίνοβιτς που δεν θα φύγει για τις ημέρες των γιορτών από τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα παραμείνει και θα κάνει προπονήσεις για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα, διότι όπως υποστήριξε: « είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσω. Πρέπει να καλύψω το χαμένο έδαφος και να έρθω σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα».

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 33-27, 44-45, 60-62

ΠΑΟΚ: Μανωλόπουλος 2, Βεργίνης 10(1), Χαριτόπουλος 6, Καγιαντίνοβιτς 8(2), Κούβελας 12, Αγαδάκος 12, Βασιλείου 7(1), Γιαννόπουλος 3.

Ηρακλής: Αθανασιάδης 8, Φουτσιτζής 7(1), Παπαδάτος 13(3), Γιαννουζάκος 11(2), Τεβετζίδης 4, Δεμερτζής 15(1), Τζινόπουλος 2, Καλές 2.


























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ