ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να γίνουν μαθήματα τα λάθη

Να γίνουν μαθήματα τα λάθη
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θύμισε πως πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ενημέρωσε ότι ο Κρόκερ θα μείνει στην Κηφισιά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε να πει τα καλύτερα για τις τρεις πρώτες περιόδους του 72-59 που πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί της Κηφισιάς, πριν... σταθεί στα όσα έγιναν στην τελευταία περίοδο.

Ο χεντ κόουτς των "πρασίνων" είπε κατ' αρχάς πως " θέλαμε σήμερα να ρολάρουμε τους παίκτες σχετικά με το χρόνο συμμετοχής τους. Σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα με το σύστημα διεξαγωγής των διοργανώσεων, είναι δύσκολο να έχεις τις ομάδες έτοιμες πνευματικά. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί για σχεδόν 28 λεπτά. Σπάσαμε το passing game της Κηφισιάς, κομμάτι που είναι αρκετά δυνατή, βρήκαμε ρυθμό μέσα από αυτό και τρέξαμε καλά στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Κάναμε όμως και λάθη".

Κάπου εκεί εξήγησε πως "πρέπει τα νέα παιδιά να καταλάβουν πως δεν γίνεται να βάλεις καλάθι με ατομικές ενέργειες. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στην ομάδα. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να μας προβληματίζει. Σίγουρα είναι θέμα απειρίας. Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι" και κατέληξε στο " παίξαμε καλά κάτι που φαίνεται και από τις ασίστ που είχαμε. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα".

Μένει ο Κρόκερ στην Κηφισιά

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου ενημέρωσε ότι " είχαμε βάλει στόχο αυτή την εβδομάδα να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός ειδικά στην άμυνα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στον τομέα της οργάνωσης".

Αναλύοντας τα όσα έγιναν ημίχρονο-ημίχρονο, είπε πως " στο πρώτο είχαμε κακή εικόνα σημειώνοντας μόλις 21 πόντους, κάτι που οφείλεται στον Παναθηναϊκό. Όταν μπαίνει σοβαρά, ειδικά στο ΟΑΚΑ, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να ανταποκριθεί. Στα αποδυτήρια είπαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος. Σε συνδυασμό με το ροτέισον και τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού καταφέραμε βελτιώσουμε την εικόνα μας. Σκοράραμε κυρίως με προσωπικές προσπάθειες, αλλά γενικά είναι σημαντικό πως στα τελευταία λεπτά μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα και παρουσιάσαμε καλή εικόνα".

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, εξήγησε " θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις ώστε να πετύχουμε τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ".

Σε ερώτηση για τον Κρόκερ και το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές, είπε ότι υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την Εφές. Πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού μάθαμε πως αυτό δεν θα προχωρήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ