ΤΡΙΚΑΛΑ

Να η ευκαιρία

Να η ευκαιρία
INTIME SPORTS

Η Basket League ΟΠΑΠ φτάνει στην 22η αγωνιστική της και τα Τρίκαλα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη, στην Πάτρα, επί του Απόλλωνα (Σάββατο 21/3). Τι δήλωσαν Φλεβαράκης και Πορίνι.

Ό,τι έγινε στον αγώνα του πρώτου γύρου, έγινε (68-65). Το θέμα είναι τι θα γίνει στη νέα συνάντηση των Τρικάλων με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα. Πράγμα που επισήμανε και ο Κώστας Φλεβαράκης.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξήγησε πως "ο Απόλλων Πατρών είναι μία ομάδα που έχει σημειώσει μεγάλες νίκες τόσο μέσα στην έδρα του όσο και μακριά από αυτήν και είναι σε εξαιρετική κατάσταση ειδικά στον δεύτερο γύρο. Είναι μία ομάδα που έχει και ταλέντο αλλά και εμπειρία". Σε ό,τι αφορά τη δική του ομάδα, είπε πως " θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να δώσουμε το 100% του πάθους και της συγκέντρωσης μας. Ο Απόλλωνας είναι σίγουρα το φαβορί αλλά και εμείς θα παλέψουμε για την νίκη που την χρειαζόμαστε πάρα πολύ".

Ο Μάικ Πορίνι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα: " Προπονηθήκαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα μετά την πολύ σημαντική νίκη που σημειώσαμε το περασμένο Σάββατο επί του Ρεθύμνου. Πιστεύω ότι ίσως ήρθε η ώρα να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από την έδρα μας. Δεν ξεχνάμε ότι ο στόχος μας δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, θέλουμε να "σιγουρέψουμε" την παραμονή μας στην κατηγορία, θα κυνηγήσουμε και άλλες νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ