ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να στείλουν μήνυμα... αβαντάζ έδρας

Να στείλουν μήνυμα... αβαντάζ έδρας
μπουρουσης

"Με τον κόσμο από τώρα ως το τέλος" δήλώσε ο Χαλπερίν ενόψει του ματς με το Μαρούσι (Κυριακή, 18:00)

Η σοβαρότητα που απαιτεί το Μαρούσι είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, κάτι που επαναλαμβάνει διαρκώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης στους παίκτες του, αφού η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία από την αρχή του δεύτερου γύρου μέχρι και την είδοδό της στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Για τον Ολυμπιακό το πρώτο παιχνίδι με το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεχάσουν και πρακτικά οι παίκτες την Ευρωλίγκα και το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, να συγκεντρωθούν στον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει, ο οποίος όμως (και όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά και διότι οι ερυθρόλευκοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας) είναι και ο πιο σημαντικός.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν, επίσης, να δουν και την προσέλευση του κόσμου στο ΣΕΦ, καθώς παίκτες, προπονητές και διοίκηση ποντάρουν πολλά στους φιλάθλους τους και θέλουν τη στήριξή τους σε όλα τα ματς που θα γίνουν στο φαληρικό γήπεδο, τόσο με αντίπαλο το Μαρούσι, όσο (σε περίπτωση πρόκρισης) και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (εφόσον και αυτός επαληθεύσει τα προγνωστικά και αποκλείσει τον Άρη).

Χαλπερίν: "Μαζί με τον κόσμο ως το τέλος"

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ για το πρώτο ματς με το Μαρούσι, τόνισε ότι δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να υποτιμήσει την ομάδα των βορείων προαστίων και ξεκαθάρισε ότι η ζωή δεν τελείωσε στο Βερολίνο, αλλά αντίθετα μόλις άρχισε:

"Είναι σίγουρα δύσκολο για κάθε ομάδα να βρίσκει τον εαυτό της μετά απ’ ένα χαμένο Φάιναλ Φορ, αλλά οφείλουμε να το κάνουμε. Η ζωή δε σταμάτησε στο Βερολίνο. Γι’ αυτή την ομάδα το Φάιναλ Φορ ήταν η αρχή και θέλουμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα που έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει και είμαι σίγουρος ότι δε θα το κάνουμε, να τους υποτιμήσουμε. Η αντίδραση του κόσμου μετά και τον μικρό τελικό ήταν κάτι που έζησα για πρώτη φορά στη ζωή μου και σίγουρα μας γέμισε όλους με δύναμη. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο παιχνίδι με το Μαρούσι και μαζί τους θα φτάσουμε ως το τέλος".

"Επιστροφή" για δύο

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Σταύρος Ελληνιάδης επιστρέφουν στο ΣΕΦ ως αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Και αν ο πρώην μάνατζερ των ερυθρολεύκων είναι πλέον οριστικά και επίσημα σε "αντίπαλο" πόστο, για τον Έλληνα ψηλό η κατάσταση είναι διαφορετική, αφού αγωνίζεται ως "δανεικός" από τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι και μάλιστα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, που δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ και του προπονητικού τιμ.














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ