ΠΑΟΚ

"Ναι" από τον Ντιαρά

Τη θετική απάντηση του διεθνή Γάλλου φόργουορντ Μαματού Ντιαρά απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Δικαιώθηκε ο Όστοϊτς

Ο Ντιαρά απάντησε χθες θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ με τον διεθνή Γάλλο στην περσινή σεζόν να είχε αγωνιστεί στην Σαλόν όπου σε 30΄ μ.ο. είχε 10.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ενώ είναι απόφοιτος του διάσημου σχολείου ΙΝΣΕΠ.
Ο Ντιαρά μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ από την γαλλική αγορά με τον δεύτερο να είναι 29 χρονών, να έχει ύψος 1.98μ. και να διαθέτει εμπειρία Ευρωλίγκα με την παρουσία του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση την περίοδο 2003-2005.

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήρθε σε συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό με τον Ιβάν Ζορόσκι, στις 110.000 ευρώ, αλλά ο Σέρβος γκαρντ που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του στον Ολυμπιακό ζητά εγγυήσεις. Όπως και να έχει το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Όσον αφορά τα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όλα δείχνουν ότι σε περίπτωση που η επερχόμενη κίνηση των Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών δεν φέρει αποτέλεσμα το δ.σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση προσφυγής στο Πρωτοδικείο. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Τάκης Πανελούδης, να βρεθεί προ των ευθυνών του με τον ίδιο πάντως όπως έχει ξεκαθαρίσει να είναι κάθετα αντίθετος στη λύση του Πρωτοδικείου.

Δικαίωση για Όστοϊτς

Το διαιτητικό δικαστήριο της FIBΑ που συστάθηκε φέτος στην πρώτη του απόφαση δικαίωσε απόλυτα τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζούρο Όστοϊτς, ο οποίος είχε προσφύγει σε αυτό ζητώντας τα δεδουλευμένα του!Συγκεκριμένα δύο μήνες μετά την προσφυγή του Όστοϊτς το νεοσύστατο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA αποφάσισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εξοφλήσει όλα της τα χρέη στον ίδιο αλλά και στον εκπρόσωπό του.

Εκτός αυτού υποχρεώνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πληρώσει και τα έξοδα της δικαστικής διαδικασίας, το κόστος της οποίας είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση μέσα στις επόμενες 30 μέρες, προσφεύγοντας στο δικαστήριο επίλυσης αθλητικών διαφορών της Λωζάνης.

Όσο για τον Όστοιτς; Την ίδια μέρα που δικαιώθηκε από την FIBA υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την γαλλική Γκραβελιν.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ