ΑΡΗΣ

Ναι μεν αλλά για Χαντ

Ναι μεν αλλά για Χαντ

Από το μεσημέρι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει στα χέρια της το δελτίο του Τζέρεμι Χαντ που όμως στην τελευταία προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τζέρεμι Χαντ μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο καθώς βγήκε το δελτίο του αλλά στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε μετά την χθεσινή του άφιξη στην Θεσσαλονίκη σε μαγνητική στο αριστερό του γόνατο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Όπως και έγινε και σήμερα υπήρξε η σχετική ενημέρωση από τον γιατρό του Άρη Μίλτο Θεοδώρου προς τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου.

Μία ενημέρωση από την οποία και θα εξαρτηθεί το αν ο Χαντ που φαντάζει ως δεδομένο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του Άρη αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής αύριο κόντρα στον Ηλυσιακό.

Υπενθυμίζεται πως ο Χαντ έχει υπογράψει αρχικά μηνιαίο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης με σχετικό όρο επέκτασής του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το γόνατό του.

Την ίδια ώρα μετά το τέλος του αυριανού παιχνιδιού ο Αγγέλου σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα κινηθούνε για έναν εκ των Γιώργου Τσιάρα ή Στεφάν Νάτσφεϊ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ