ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ναν: "Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν ένα πλάνο για να σταματήσουν τον Λορέντζο Μπράουν"

Ναν: "Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν ένα πλάνο για να σταματήσουν τον Λορέντζο Μπράουν"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε στον Λορέντζο Μπράουν σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και εξήγησε ότι είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν κάποιο πλάνο για να τον σταματήσουν.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού AKTOR στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οδήγησε τους πράσινους στο μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε ότι οι πράσινοι "χτίζουν" διαρκώς τη χημεία τους όσο εξελίσσεται η σεζόν και αναφέρθηκε στον Λορέντζο Μπράουν, τονίζοντας ότι οι αντίπαλοι δεν μπορούν να σχεδιάσουν κάποιο πλάνο για να τον σταματήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

Για την προετοιμασία του πριν τα παιχνίδια και για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού: "Κάνω την ίδια προετοιμασία πριν από τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να παίζουμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα χτίζει τη χημεία της, σήμερα ήμασταν σκληροί στην άμυνα και στην επίθεση".

Για το αν η χημεία είχε ξεκινήσει να χτίζεται από πέρυσι: "Όχι η χημεία χτίζεται τώρα. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες στην ομάδα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό".

Για τον Λορέντζο Μπράουν: "Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν κάποιο πλάνο πάνω σε αυτόν, όπως γίνεται και με εμένα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν. Παίρνει κάποια σουτ και κάνει καλή δουλειά".

Για το αν είναι ο καλύτερος παίκτης της EuroLeague: "Ξέρετε την απάντηση. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, θέλω να το αποδεικνύω κάθε βράδυ και να δίνω ενέργεια στους συμπαίκτες μου".

Για τη σημασία της νίκης στο αποψινό ντέρμπι για τη συνέχεια: "Έχουμε ξεκινήσει να “χτίζουμε”. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική απόψε. Θα τους δούμε ξανά και θα προετοιμαστούν διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ