ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ναν: “Κάθε βράδυ από εδώ και πέρα θα παίζουμε για τον Λεσόρ”

EUROLEAGUE 2024-2025 / - (EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Κέντρικ Ναν μετά το φινάλε της νίκης με 80-69 στην έδρα της Μπάγερν, στάθηκε στην απουσία του Ματίας Λεσόρ, του αφιέρωσε τη νίκη, ενώ μίλησε και για τον εκπληκτικό Γουένιεν Γκέιμπριελ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το τέλειο αμυντικό παιχνίδι και με τον Κέντρικ Ναν να είναι σε ακόμη ένα ματς ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού απέδρασε από την έδρα τη Μπάγερν με 80-69, υποχρεώνοντάς τη στην πρώτη της ήττα στη Γερμανία.

Μετά το τέλος του αγώνα το επιθετικό “υπερόπλο” των “πράσινων”, Ναν, μίλησε για την απώλεια του Ματίας Λεσόρ, του αφιέρωσε τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον νεοφερμένο Γουένιεν Γκέιμπριελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν

“Δεν ήξερα ότι η Μπάγερν ήταν αήττητη. Έχει φοβερή ομάδα. Ήταν πολύ καλή πρόσκληση για εμάς. Ήταν το τέλειο παιχνίδι. Είχαμε έξτρα κίνητρο. Κάθε βράδυ από εδώ και πέρα θα παίζουμε για τον Λεσόρ. Στο δεύτερο μέρος έγινε ότι και στο πρώτο. Ο Γκέιμπριελ έπαιξε εκπληκτικά απόψε. Κάναμε φοβερή ομαδική προσπάθεια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ