ΜΠΑΣΚΕΤ

Νάναλι στον πρόεδρο της Παρτίζαν: "Δεν μπορείτε να μιλάτε για κανόνες, όταν δεν με πληρώνατε στην ώρα μου για 2 χρόνια"

Νάναλι στον πρόεδρο της Παρτίζαν: "Δεν μπορείτε να μιλάτε για κανόνες, όταν δεν με πληρώνατε στην ώρα μου για 2 χρόνια"
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET / EMILIJA JOVANOVIC

Ο Τζέιμς Νάναλι απάντησε σε δηλώσεις του προέδρου της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, υποστηρίζοντας ότι η Παρτίζαν δεν τον πλήρωνε έγκαιρα για 2 χρόνια.

Μόνο "βελούδινο" δεν ήταν το τέλος της συνεργασίας της Παρτίζαν με τον Τζέιμς Νάναλι. Η σερβική ομάδα αποχαιρέτησε και τυπικά τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, ωστόσο οι δηλώσεις του προέδρου των Σέρβων, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, πυροδότησαν την αντίδραση του πρώην NBAer, ο οποίος στράφηκε εναντίον του με ανάρτησή του στο twitter.

Ο ισχυρός άνδρας των ασπρόμαυρων θυμήθηκε την επίθεση του Νάναλι στον Στέφαν Λαζαρέβιτς του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας ότι οι αθλητές υπογράφουν πειθαρχικούς κανονισμούς μαζί με τα συμβόλαιά τους και ότι πρέπει να τους σέβονται:

"Είναι ένας πολύ καλός τύπος, που θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας της Παρτίζαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το περιστατικό με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα που συνέβη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να μην παίξει με εκείνον στα επόμενα ματς, παρόλο που ήταν ο καλύτερος παίκτης στο προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά φανταστείτε το περιστατικό να συνέβαινε σε ένα παιχνίδι της EuroLeague. Η λίγκα θα μας είχε αποκλείσει. Μαζί με το συμβόλαιο, οι παίκτες υπογράφουν και τους πειθαρχικούς κανονισμούς. Τιμωρήθηκε, γιατί τσακώθηκε με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα".

Μετά από το επίμαχο περιστατικό, ο Νάναλι είχε εξηγήσει ότι η αντίδρασή του ήταν σε καθεστώς αυτοάμυνας. Μια θέση, με την οποία συντάχθηκε υπέρ της και η Παρτίζαν. Μετά από τις δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Νάναλι αναφέρθηκε προσωπικά στον Μιχαΐλοβιτς:

"Αυτό είναι συκοφαντία από τη στιγμή που ενήργησα σε καθεστώς αυτοάμυνας. Οστόγια Μιχαϊλοβιτς, ελάτε τώρα, ας μη μιλήσουμε για κανονισμούς και υποχρεώσεις. Δεν μπορείτε να λέτε αυτό, αλλά να μη με πληρώνετε εγκαίρως για 2 χρόνια, υποθέτω ότι οι κανονισμοί εφαρμόζονται και τα συμβόλαια τηρούνται αν οι παίκτες δεν τα ακολουθήσουν; Θα σταματήσω εδώ".

Η Παρτίζαν από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ο Νάναλι έλαβε όλους τους μισθούς του πλήρεις, με μοναδική εξαίρεση εκείνον που περιελάμβανε το πρόστιμο εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά από το περιστατικό με τον Λαζάρεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ