NBA

NBA: Αμερικάνικο σενάριο για Βεζένκοβ με ανταλλαγή που τον στέλνει στους Σικάγο Μπουλς

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ 2023 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Δημοσίευμα του clutchpoints κάνει λόγο για πρόταση των Μπουλς στους Σακραμέντο Κινγκς, στο πλαίσιο της οποίας ο Σάσα Βεζένκοβ μετακομίζει στο Σικάγο.

Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ αναφέρει πως οι Σικάγο Μπουλς θέλουν να στείλουν με ανταλλαγή τον Ζακ ΛαΒίν στους Σακραμέντο Κινγκς και στο πλαίσιο του trade να λάβουν μεταξύ άλλων τον Σάσα Βεζένκοβ.

Οι "ταύροι" ψάχνονται για να δώσουν με ανταλλαγή τον Ζακ ΛαΒίν και το clutchpoints παρουσίασε τους Σακραμέντο Κινγκς ως πιθανό προορισμό για μετακόμιση του παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως σε περίπτωση που προχωρήσει το deal, οι "βασιλιάδες" θα κάνουν δικό τους τον ΛαΒίν, μαζί με No11 pick στο NBA Draft, ενώ οι Μπουλς θα αποκτοήσουν τον Κέβιν Χέρτερ, τον Χάρισον Μπαρνς, τον Σάσα Βεζένκοβ, ένα No13 pick στο NBA Draft, αλλά και επιλογές δεύτερου γύρου στο NBA Draft για το 2025 και 2026.

Το μέλλον του Βεζένκοβ ωστόσο παραμένει άγνωστο. Πριν από μερικές ημέρες ο Σάσα Βεζένκοβ φέρεται να ενημέρωσε τους Κινγκς ότι θέλει να αποχωρήσει, με ρεπόρτερ του Σακραμέντο ωστόσο να αναφέρει ότι αυτό δεν ισχύει.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ