NBA

NBA: Ανέτοιμος ο Πολ Τζορτζ, θα χάσει τουλάχιστον άλλα δύο παιχνίδια των Σίξερς

Ο Πολ Τζορτζ
Ο Πολ Τζορτζ Ⓒ 2024 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πολ Τζορτζ συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, ωστόσο οι Σίξερς τον έθεσαν ήδη εκτός δράσης από τα επόμενα δύο παιχνίδια τους, ελπίζοντας να τον έχουν σύντομα στην διάθεσή τους.

Ο Πολ Τζορτζ παραμένει στα... πιτς. Ο σταρ των Σίξερς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα η Φιλαντέλφεια να τον θέσει εκτός για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνιδια της, κόντρα σε Ράπτορς και Πέισερς.

Ο Τζορτζ είχε τραυματιστεί σε φιλικό με τους Χοκς, όταν έκανε υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο. Στους Σίξερς φοβήθηκαν ότι το πρόβλημα θα ήταν σοβαρό, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων έφεραν ανακούφιση, αφού έγινε γνωστό ότι δεν πειράχτηκε κάποιος σύνδεσμος ή οστό.

Το καλοκαίρι ο Τζορτζ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο αξίας 212 εκατ. δολαρίων με την Φιλαντέλφεια, με τους Σίξερς να ελπίζουν ότι στο πρόσωπό του βρήκαν το ιδανικό συμπλήρωμα των Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξι. Μέχρι στιγμής ωστόσο η Φιλαντέλφεια βλέπει στο παρκέ μόνο τον Μάξι, αφού οι Τζορτζ και Εμπίντ παραμένουν στο ιατρικό δελτίο της ομάδας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ