NBA

NBA: Από την ΑΕΚ Betsson στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ο Τσέισον Ραντλ, που θα δοκιμαστεί ενόψει της regular season

NBA: Από την ΑΕΚ Betsson στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ο Τσέισον Ραντλ, που θα δοκιμαστεί ενόψει της regular season
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Τσέισον Ραντλ συμφώνησε με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις του οργανισμού του NBA, εκεί όπου θα δοκιμάσει τις ικανότητές του μέχρι την έναρξη της regular season (23/10).

Πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Betsson και στην Ελλάδα, όμως η νέα σεζόν θα βρει τον Τσέισον Ραντλ στους Τίμπεργουλβς και στη Μινεσότα των ΗΠΑ, όπως μετέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μάικλ Σκότο.

Ο πρώην γκαρντ της Ένωσης συμφώνησε σε "Exhibit 10 Contract", δηλαδή σε μονοετές μη εγγυημένο συμβόλαιο, το οποίο θα του επιτρέψει να προπονείται με τους Τίμπεργουλβς στο training camp και θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή αν θα τον αποδεσμεύσει πριν από την έναρξη της regular season (23/10).

Ο παίκτης έχει και την προοπτική να μεταπηδήσει στη θυγατρική ομάδα της G League, αν δεν πείσει με τις επιδόσεις του τον οργανισμό του NBA.

Την περυσινή σεζόν ο Ραντλ μέτρησε 10.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά 25 λεπτά κατά μέσο όρο σε 28 ματς με την ΑΕΚ στην Stoiximan GBL, ενώ αρίθμησε 11.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 24.6 λεπτά σε 12 παιχνίδια στο Basketball Champions League.

TAGS NBA ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ