NBA

NBA: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Γουάισμαν, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα

Ο Τζέιμς Γουάισμαν
Ο Τζέιμς Γουάισμαν Ⓒ 2024 PHIL LONG/ ASSOCIATED PRESS

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Τζέιμς Γουάισμαν δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, με τους Πέισερς να ανακοινώνουν ότι ο νεαρός σέντερ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στους Πίστονς.

Η σεζόν 2024/25 ολοκληρώθηκε έπειτα από μόλις ένα αγώνα για τον Τζέιμς Γουάισμαν. Όπως ανακοίνωσαν οι Πέισερς, ο νεαρός σέντερ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι, κάτι που σημαίνει ότι τέθηκε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Το Νο2 του NBA Draft 2020 τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρα κόντρα στους Πίστονς - την πρώην ομάδα του δηλαδή - στο Ντιτρόιτ, όταν έπειτα από ένα τρίποντο που επιχείρησε φάνηκε να πατάει άσχημα το πόδι του. Ο νεαρός ψηλός έπιασε αμέσως τον αχίλλειο τένοντά του, με όλους να φοβούνται για το χειρότερο, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Το καλοκαίρι ο Γουάισμαν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Πέισερς, οι οποίοι ήλπιζαν ότι στο πρόσωπό του θα έβρισκαν το ιδανικό back up του Μάιλς Τέρνερ στην θέση του σέντερ, ωστόσο πλέον πρέπει να εξετάσουν άλλες επιλογές.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Γουάισμαν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ