NBA

NBA: Ερωτηματικό η παρουσία του Μπογκντάνοβιτς στην προετοιμασία των Νετς, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ομαδικές προπονήσεις

New York Knicks forward Bojan Bogdanovic (44) in the second half of an NBA basketball game Thursday, March 21, 2024, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
New York Knicks forward Bojan Bogdanovic AP

Χωρίς τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι πιθανό να ξεκινήσουν το training camp τους οι Νετς, αφού ο Κροάτης εξακολουθεί να προπονείται ατομικά μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες στο αριστερό πόδι.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν έχει πάρει ακόμα το τελικό "ΟΚ" από τους γιατρούς για να ενσωματωθεί σε ομαδικές προπονήσεις, με αποτέλεσμα η παρουσία του στην έναρξη του training camp να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Κροάτης φόργουορντ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό πόδι τον περασμένο Μάιο, αφού είχε υποστεί κάταγμα. Ο χρόνος αποθεραπείας του είχε οριστεί τότε στις 6-8 εβδομάδες, ωστόσο προς το παρόν παραμένει εκτός δράσης.

Ο Μπογκντάνοβιτς αποκτήθηκε από το Μπρούκλιν στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Μάικαλ Μπρίτζες στους Νικς. Οι Νετς έτσι κι αλλιώς περισσότερο τον βλέπουν ως παίκτη που κάποια στιγμή θα ανταλλάξουν εκ νέου για κάποιο ντραφτ πικ, ωστόσο ο τραυματισμός του αποτελεί εμπόδιο σε αυτό την δεδομένη στιγμή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ