NBA

NBA, Γκρίζλις: Ο Τζάρεν Τζάκσον τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας

Ο Τζάρεν Τζάκσον με την φανέλα των Γκρίζλις
Ο Τζάρεν Τζάκσον με την φανέλα των Γκρίζλις Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Πλήγμα με το... καλημέρα για τους Γκρίζλις, αφού ο Τζάρεν Τζάκσον αποχώρησε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της σεζόν 2024/24 με πρόβλημα τραυματισμού.

Η σεζόν 2023/24 σημαδεύτηκε από τους πολλούς τραυματισμούς για τους Γκρίζλις. Στο Μέμφις ελπίζουν ότι φέτος αυτό θα αλλάξει. Τα πρώτα δείγματα ωστόσο δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ο λόγος είναι ότι μόλις στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την σεζόν 2024/25 ο Τζάρεν Τζάκσον παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από αυτή. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού του "Αμυντικού της χρονιάς" για την σεζόν 2022/23, ωστόσο στο Μέμφις ελπίζουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Την ίδια στιγμή, οι Γκρίζλις καλούνται να καλύψουν στο μεσοδιάστημα τις απουσίες των Τζι Τζι Τζάκσον (κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού - εκτός για τρεις μήνες) και Βινς Γουίλιαμς (κάταγμα κόπωσης στην αριστερή κνήμη - χάνει την προετοιμασία), ελπίζοντας όλα αυτά να μην είναι απλώς ένας οιωνός όσων ακολουθήσουν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ