NBA

NBA, Γουέστμπρουκ: "Αφήστε ήσυχο τον Μπράουν, δεν του ζήτησα ποτέ την φανέλα με το Νο.0"

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ Ⓒ 2023 ERIC THAYER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με ένα μήνυμα στο Instagram ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ζήτησε από τον Κρίστιαν Μπράουν να του δώσει την φανέλα με το Νο.0, ζητώντας από τον κόσμο να αφήσει ήσυχο τον φόργουορντ των Νάγκετς.

Η είδηση ότι ο Κρίστιαν Μπράουν αρνήθηκε να δώσει την φανέλα με το Νο.0 στον Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε τον γύρο του κόσμου. Αρκετοί δεν... το πήραν και τόσο καλά, λέγοντας ότι ο τριτοετής φόργουορντ έδειξε ασέβεια στην πορεία του Γουέστμπρουκ, με κάποιους να του κάνουν επίθεση μέσω social media. Ο βετεράνος γκαρντ ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Γουέστμπρουκ ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να ενοχλεί τον Μπράουν, τονίζοντας ότι δεν ζήτησε ποτέ από τον νέο συμπαίκτη του να αλλάξει αριθμό.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ έγραψε:

"Ας αφήσουμε σας παρακαλώ τον νεαρό μας σταρ ήσυχο.

Ο Κ.Μ (σ.σ Κρίστιαν Μπράουν) και εγώ δεν συζητήσαμε ποτέ το να μου δώσει το Νο0. Δεν ήθελα, δεν ρώτησα, δεν ζήτησα το Νο.0 επειδή επέλεξα να σημαδέψω αυτή την νέα αλλαγή με ένα "νέο" νούμερο.

Ο ενθουσιασμός για την νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Και δυστυχώς ξέρω ότι αυτό σημαίνει πως πρέπει να γραφτούν πολλές ψεύτικες ιστορίες.

Όχι σήμερα! Ο Κ.Μ και εγώ είμαστε έτοιμοι να τα διαλύσουμε όλα!"

Για την ιστορία, ο Γουέστμπρουκ επέλεξε το Νο.4, το οποίο φόρεσε και την μοναδική σεζόν που αγωνίστηκε στους Γουίζαρντς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ