NBA

NBA, Γουόριορς: Ο Κάρι υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο, θα υποβληθεί σε μαγνητική

NBA, Γουόριορς: Ο Κάρι υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο, θα υποβληθεί σε μαγνητική
PRINTSCREEN

Ο Στεφ Κάρι υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα ανάμεσα σε Γουόριορς και Κλίπερς και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε στον αριστερό του αστράγαλο στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ βγήκε λαβωμένος από το παρκέ και κούτσαινε στον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ωστόσο προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς και συγκεκριμένα οκτώ λεπτά πριν από το τέλος της τέταρτης περιόδου. Ο Κάρι έδειξε να πονάει και αντικαταστάθηκε από τον Στιβ Κερ, με την οργανισμό να ενημερώνει ότι υπέστη διάστρεμμα.

Ο τεχνικός του Γκόλντεν Στέιτ ενημέρωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ότι ο Κάρι θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και μετέφερε τα λόγια του παίκτη του, ο οποίος έδειξε να μην έχει κάτι σοβαρό.

"Νομίζω ότι είναι καλά. Έτσι είπε τουλάχιστον. Νομίζω χρησιμοποίησε τη λέξη 'ήπιο' Σίγουρα έχει γυρίσει τον αστράγαλό του πολλές φορές παλιότερα, αλλά φυσικά είναι ανησυχητικό" ανέφερε ο Κερ.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ