NBA

NBA, Γουόριορς: Ο Μόουζες Μούντι υπέγραψε τριετή επέκταση συμβολαίου αντί 39 εκατ. δολαρίων

Ο Μόουζες Μούντι
Ο Μόουζες Μούντι Ⓒ 2024 JEFF CHIU / ASSOCIATED PRESS

Στους Γουόριορς θα παραμείνει ο Μόουζες Μούντι (22 ετών, 1.98 μέτρα), καθώς ο νεαρός γκαρντ επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ για τρεις ακόμη σεζόν έναντι 39 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μόουζες Μούντι (22 ετών, 1.98 μέτρα) θα συνεχίσει να είναι παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους έναντι 39 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια.

Ο Μούντι είχε επιλεχθεί στο No. 14 του NBA Draft το 2021 από τους Γουόριορς και φέτος θα έμπαινε στην τελευταία χρονιά του rookie συμβολαίου του, προτού γίνει restricted free agent (θα ήταν δηλαδή ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα ήθελε, ωστόσο οι Γουόριορς θα μπορούσαν να "ισοφαρίσουν" την προσφορά και να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους) το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 22χρονος γκαρντ είχε αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Στιβ Κερ και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 66 συμμετοχές και 8.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ σε 17:30 λεπτά ανά αγώνα.

Μάλιστα, ο προπονητής των Γουόριορς είχε δηλώσει πριν το ξεκίνημα της σεζόν πως φέτος περιμένει από τον Μούντι να είναι πιο αποφασιστικός επιθετικά και φαίνεται κάτι τέτοιο όντως συμβαίνει, καθώς ο 22χρονος γκαρντ μέτρησε 15.5 πόντους ανά 20 λεπτά συμμετοχής στους αγώνες της preseason.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ