NBA

NBA: Η περίπτωση Μίτσιτς στους Νάγκετς, οι σχέσεις με τον Γιόκιτς και ο αστερίσκος του συμβολαίου του

NBA: Η περίπτωση Μίτσιτς στους Νάγκετς, οι σχέσεις με τον Γιόκιτς και ο αστερίσκος του συμβολαίου του
FIBA BASKETBALL

Σε καθεστώς μελλοντικής ανταλλαγής, οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν στα "ραντάρ" τους τον Βασίλιε Μίτσιτς, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί με τον Νίκολα Γιόκιτς, όπως σημείωσε ο Μαρκ Στάιν.

Ο Νίκολα Γιόκιτς διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Βασίλιε Μίτσιτς, κάτι που θα ήθελαν να αξιοποιήσουν οι Ντένβερ Νάγκετς, για να φέρουν τον Σέρβο γκαρντ στο Κολοράντο, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν.

Όπως σημείωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, το μοναδικό πρόβλημα στην υπόθεση αποτελεί το συμβόλαιο του Μίτσιτς με τους Χόρνετς. Ο πρώην περιφερειακός της Αναντολού Εφές έχει εγγυημένα 7.723.000 δολάρια για την προσεχή σεζόν, με την περίοδο 2025/26 (8.109.150 δολάρια) να είναι option της ομάδας του με προθεσμία την 29η Ιουνίου 2025.

Ωστόσο, οι Νάγκετς απέχουν περίπου 5.000.000 δολάρια από το φορολογικό όριο και για αυτό δεν θα μπορέσουν να εντάξουν τον Μίτσιτς χωρίς μελλοντικές συνέπειες. Για αυτό και στο Ντένβερ, αν θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του 30χρονου γκαρντ, θα πρέπει να προχωρήσουν και σε ανταλλαγές παικτών.

Σε 30 ματς στη regular season του NBA με τους Χόρνετς, ο Μίτσιτς μέτρησε 10.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ ανά 27.2 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν αγωνίστηκε σε ισάριθμα παιχνίδια με τους Θάντερ, σημειώνοντας 3.3 πόντους, 0.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 12 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ