NBA

NBA, Καβαλίερς: Αισιοδοξία ότι ο Μίτσελ θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου έναντι 209 εκατ. δολαρίων

Cleveland Cavaliers' Donovan Mitchell looks on during the first half in Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Orlando Magic, Saturday, April 20, 2024, in Cleveland. (AP Photo/Nick Cammett)
Cleveland Cavaliers' Donovan Mitchell looks on during the first half in Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Orlando Magic, Saturday, April 20, 2024, in Cleveland. (AP Photo/Nick Cammett) AP PHOTO/NICK CAMMETT

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Καβαλίερς εμφανίζονται όλο και πιο σίγουροι ότι ο Ντόνοβαν Μίτσελ θα υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 209 εκατ. δολαρίων.

Η παραμονή του Ντόνοβαν Μίτσελ φαίνεται ότι δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ. Οι Καβαλίερς έχουν το δικαίωμα να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου - αφού το καλοκαίρι του 2025 ο Μίτσελ θα είχε δικαίωμα να κάνει opt out από το συμβόλαιό του. Φαίνεται λοιπόν ότι θα βρεθεί άμεσα η λύση.

Σύμφωνα με το "Athletic", το οποίο στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ, οι Καβς εμφανίζουν μία σιγουριά στο θέμα της παραμονής του All Star γκαρντ, πιστεύοντας ότι τελικά θα τα βρουν ώστε να επεκτείνουν πρόωρα το συμβόλαιό του για ακόμα τέσσερα χρόνια, έναντι συνολικά 209 εκατ. δολαρίων. Το νέο συμβόλαιο του άλλοτε παίκτη των Τζαζ θα ξεκινάει το καλοκαίρι του 2025.

Την σεζόν 2023/24 ο Μίτσελ είχε 26.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο με 36.8% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ