NBA

NBA, Κλέι Τόμπσον: "Μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Ντάλας"

Ο Κλέι Τόμπσον
Ο Κλέι Τόμπσον Ⓒ 2024 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κλέι Τόμπσον έδειξε πανέτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του στους Μάβερικς, λέγοντας ότι θεωρεί ότι οι φιναλίστ των περσινών NBA Final μπορούν να πετύχουν κάτι καλό φέτος.

Ο Κλέι Τόμπσον αποχώρησε από τους Γουόριορς έπειτα από 13 χρόνια για χάρη των Μάβερικς. Θα βρεθεί στο πλευρό των Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ. Και θεωρεί ότι οι Μαβς μπορούν να πετύχουν πράγματα φέτος.

Προερχόμενοι από μία πορεία μέχρι τους NBA Finals (όπου ηττήθηκαν από τους Σέλτικς), οι Τεξανοί θέλουν να σταθούν στο ύψος των προσδοκιών, με τον Τόμπσον να πιστεύει ότι αυτό είναι πιθανό.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και μπορεί να γίνει πολύ ξεχωριστό" ανέφερε ο τρις πρωταθλητής του NBA, για να προσθέσει: "Είδαμε πόσο μακριά έφτασε πέρυσι η ομάδα - τρεις νίκες μακριά από το πρωτάθλημα, οπότε ξέρω ότι έχει τα συστατικά για την επιτυχία.

Πρέπει απλώς να μείνουμε ενωμένοι και να χτίσουμε βδομάδα με την βδομάδα. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και για αυτό ήρθα από νωρίς στο Ντάλας, για να γνωρίσω την πόλη. Και περνάω καλά".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ