NBA

NBA, Κλίπερς: Χωρίς Λέοναρντ και στο Game 6 με τους Μάβερικς

Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) reacts in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 23, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) AP

Άσχημα μαντάτα για τους Κλίπερς, αφού ο Κουάι Λέοναρντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός και για το κρίσιμο Game 6 με τους Μάβερικς στο Ντάλας.

Οι Κλίπερς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στους Μάβερικς. Οι Μαβς προηγούνται με 3-2 στην σειρά και έχουν το Game 6 στο Ντάλας. Το Λ.Α θα παίξει για την ζωή του. Για ακόμα μία φορά όμως θα πρέπει να το κάνει χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ.

Ο σταρ της ομάδας εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης και για το Game 6, μετά την απουσία του από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αυξάνοντας την πίεση στην ομάδα του. Παράλληλα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τέρενς Μαν για τους Κλίπερς.

Την φετινή σεζόν ο Λέοναρντ είχε 23.7 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 41.7% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Αγωνίστηκε μάλιστα σε 68 παιχνίδια, τα περισσότερα σε regular season μετά την σεζόν 2016/17. Λίγο πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου όμως παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του δεξιό γόνατο, με αποτέλεσμα έκτοτε να έχει αγωνιστεί μόνο στα Game 2 και 3 στην σειρά με τους Μάβερικς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ