NBA

NBA, Κλίπερς: Ο Κουάι Λέοναρντ θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης

Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) reacts in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 23, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) AP

Για σημαντικό χρονικό διάστημα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Κουάι Λέοναρντ, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ακόμα στο γόνατο.

Ο Κουάι Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των Κλίπερς κόντρα στους Σανς (113-116), και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, ο σταρ των Κλίπερς δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σύντομα, καθώς θα μείνει για εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο δις πρωταθλητής των τελικών του NBA ταλαιπωρείται ακόμα από φλεγμονές στο τραυματισμένο του δεξί γόνατο, όπως είχε αναφέρει ο Τάιρον Λου, και δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί σε κανέναν από τους αγώνες προετοιμασίας της ομάδας του, ενώ ακόμα δεν έχει συμμετάσχει καν σε ασκήσεις με επαφή στις προπονήσεις.

Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις λίγες ημέρες έπειτα από τις δηλώσεις του Λέοναρντ ότι"είμαι εδώ για να πάρω το πρωτάθλημα, όχι για να παίξω 82 αγώνες".

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ