NBA

NBA, Κλίπερς: Ο Λέοναρντ δεν είναι ακόμα στο 100%, πιθανό να χάσει την πρεμιέρα της σεζόν

Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) reacts in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 23, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) AP

Ο Κουάι Λέοναρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, με τους Κλίπερς να αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει η σεζόν.

Ο Κουάι Λέοναρντ είναι καλά. Δεν είναι όμως αρκετά καλά ώστε να μπορούν οι Κλίπερς να πουν με σιγουριά ότι θα τον έχουν κανονικά στην πεντάδα τους στο πρώτο ματς της σεζόν 2024/25.

Αυτό ανέφεραν άνθρωποι της ομάδας στην Media Day των Κλίπερς, όταν ρωτήθηκαν σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του All Star φόργουορντ στο δεξιό του γόνατο, στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Μάιο. Με βάση όσα έγιναν γνωστά, ο Λέοναρντ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στην προετοιμασία, με την ομάδα του Λ.Α να είναι πολλή προσεκτική στην περίπτωσή του, ώστε να επιστρέψει σίγουρα στο 100% κάποια στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λέοναρντ αρχικά ήταν μέλος της 12αδας της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πριν αποφασίσει η USA Basketball να τον κόψει από την αποστολή για να τον προστατέψει, με τους Κλίπερς τότε να υποστηρίζουν πως αυτό ήταν άδικο. Τελικά ωστόσο αποδεικνύεται ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση.

Την σεζόν 2023/24 ο Λέοναρντ είχε 23.7 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 41.7% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Πήρε μάλιστα μέρος σε 68 αγώνες, που ήταν οι περισσότεροι αγώνες που είχε μέρος σε μία σεζόν έπειτα από την σεζόν 2016/17 (τότε με την φανέλα των Σπερς είχε συμμετάσχει σε 74 παιχνίδια).

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ