NBA

NBA, Κουμίνγκα για το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου: "Δεν το σκέφτομαι, γιατί τότε θα χάσω τον δρόμο μου"

Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα
Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα Ⓒ 2024 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Οι συζητήσεις των Γουόριορς με τον Τζόναθαν Κουμίνγκα για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του παραμένουν στάσιμες, ο ίδιος ωστόσο με δηλώσεις του τόνισε πως αυτό δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί, αφού εστιάζει σε αυτά που μπορεί να κάνει στο παρκέ.

Οι Γουόριορς και ο Τζόναθαν Κουμίνγκα δεν έχουν καταφέρει να βρουν την χρυσή τομή προκειμένου να υπογράψουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε το καλοκαίρι του 2025 ο αθλητικός φόργουορντ θα γίνει restricted free agent. Ο ίδιος ωστόσο δεν δείχνει να ανησυχεί.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "San Francisco Standard", ο Κουμίνγκα αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του και είπε όλα τα... σωστά πράγματα. "Δεν το σκέφτομαι και πολύ. Δεν θέλω να χάσω τον δρόμο μου. Εστιάζω σε ερωτήσεις όπως 'μπορώ να γίνω σπουδαίος; Πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου;' Όσο καλύτερα παίζεις, τότε όλα θα ξεκαθαρίσουν" τόνισε αρχικά ο αθλητικός φόργουορντ, για να προσθέσει:

"Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανησυχώ για όλα αυτά, επειδή ξέρω τον εαυτό μου. Στο τέλος της ημέρας, απλώς χρειάζεται μία ευκαιρία για να το αποδείξω. Και περιμένω αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το πλάνο του Θεού, οπότε δεν σκέφτομαι (σ.σ το θέμα του συμβολαίου) κάθε μέρα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".

Κλείνοντας, ο Κουμίνγκα ανέφερε: "Όλοι έχουν την ευκαιρία τους όταν ο Θεός ανοίγει την πόρτα. Η δική μου πόρτα δεν έχει ανοίξει ακόμα. Κάποια στιγμή θα ανοίξει. Ίσως σύντομα ή κάποια άλλη στιγμή. Ξέρω ότι θα ανοίξει. Αν σκέφτομαι ότι άλλοι παίκτες πήραν ή έκαναν κάτι, τότε αυτό θα με επιβραδύνει. Δεν θέλω όμως να επιβραδύνω. Θέλω απλώς να κάνω αυτό που κάνω πάντα.

Θα ήθελα να μείνω στους Γουόριορς, αλλά δεν ξέρω το μέλλον. Θα ήθελα να ανοίξει αυτή η πόρτα από τους Γουόριορς, αλλά δεν ξέρω το πεπρωμένο μου. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ