ΛΕΙΚΕΡΣ

NBA, Λέικερς: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον δύο μήνες ο Γουντ

Los Angeles Lakers forward Christian Wood (35) brings the ball up court against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 5, 2024, in Charlotte, N.C. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Lakers forward Christian Wood AP

Πλήγμα για τους Λέικερς στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Κρίστιαν Γουντ να τίθεται εκτός δράσης για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

Χωρίς τον Κρίστιαν Γουντ θα πορευτούν οι Λέικερς στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε οκτώ εβδομάδες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Γουντ θα απουσιάσει τόσο από την προετοιμασία του οργανισμού του Λος Άντζελες, όσο και από τα πρώτα παιχνίδια στο NBA, το οποίο κάνει τζάμπολ στις 23 Οκτωβρίου με τους Λέικερς να υποδέχονται τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος ψηλός έχασε και τους τελευταίους δύο μήνες της περυσινής σεζόν λόγω του ίδιου προβλήματος, σε μια αγωνιστική περίοδο που μέτρησε 6.9 πόντους (46.6% στα δίποντα, 30.7% στα τρίποντα), 5.1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.7 μπλοκ ανά 17.4 λεπτά κατά μέσο όρο σε 50 ματς στη regular season.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ