NBA

NBA, Λέικερς: Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ θέλει να κάνει opt in στο συμβόλαιό του και να μείνει στο Λος Άντζελες

Los Angeles Lakers guard D'Angelo Russell reacts during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Monday, Oct. 30, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Sun)
Los Angeles Lakers guard D'Angelo Russell AP

Στους Λος Άντζελες Λέικερς θέλει να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν ο Ντ' Άντζελο Ράσελ και να ενεργοποιήσει την επιλογή που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να παρατείνει την παρουσία του στον οργανισμό.

Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ και οι Λέικερς επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί για ακόμα μία σεζόν, καθώς ο 28χρονος γκαρντ αναμένεται να κάνει opt in στο συμβόλαιό του και να παρατείνει την παρουσία του στο Λος Άντζελες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη φορά θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Τζέι-Τζέι Ρέντικ και όχι με τον Ντάρβιν Χαμ, με τον οποίο δεν διατηρούσε άψογες σχέσεις.

Μερικές ώρες πριν λήξει οι προθεσμία (29/6) των οψιόν στο NBA, ο Αμερικανός γνωστοποίησε ότι θα αποφασίσει να ενεργοποιήσει την σχετική επιλογή και να περάσει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, λαμβάνοντας 18.7 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το ESPN.

Ο Ράσελ προέρχεται από μια μεστή σεζόν - σε ό,τι αφορά στις ατομικές του επιδόσεις - στο Λος Άντζελες, μετρώντας 18 πόντους (45.6% στα δίποντα, 41.5% στα τρίποντα), 6.3 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 0.9 κλεψίματα ανά 32.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 81 αναμετρήσεις σε regular και post season του NBA.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ