NBA

NBA, Λέικερς: Ο Νταν Χέρλι του Κονέκτικατ είναι ο πρώτος στόχος για την θέση του προπονητή, ετοιμάζεται τεράστια πρόταση

Ο Νταν Χέρλι
Ο Νταν Χέρλι Ⓒ 2024 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το ESPN ο Νταν Χέρλι αποτελεί τελικά τον εκλεκτό των Λέικερς για την θέση του προπονητή, με το Λ.Α να ετοιμάζεται να καταθέσει τεράστια πρόταση για να τον πείσει να αφήσει το κολέγιο του Κονέκτικατ, με το οποίο κατέκτησε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στο NCAA.

Ο Νταν Χέρλι πήρε ξαφνικά προβάδισμα για την θέση του προπονητή των Λέικερς. Ο τεχνικός του Κονέκτικατ βγήκε ξαφνικά στο προσκήνιο, παίρνοντας προβάδισμα από τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, που φαινόταν να είναι το φαβορί μέχρι πρόσφατα.

Ο Χέρλι κατέκτησε το πρωτάθλημα του NCAA τα δύο τελευταία χρόνια με το Κονέκτικατ, με τους Λείκερς να εμφανίζονται έτοιμοι να του καταθέσουν μία υπέρογκη προσφορά για να τον πείσουν να πάρει την μεγάλη απόφαση και να πάει στο NBA.

Ο 51χρονος τεχνικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα - και κυρίως "καυτά" - ονόματα στο κολεγιακό μπάσκετ, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή ομάδα του NBA. Και οι Λέικερς φαίνεται ότι σκοπεύουν να εκπληρώσουν αυτή του την επιθυμία.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ