NBA

NBA, Λέικερς: Ο Ρέντικ πήρε κεφάλι στην κούρσα για την θέση του προπονητή

Former Orlando Magic guard JJ Redick, center, leaves the court after being honored by the team during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, Feb. 14, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Former Orlando Magic guard JJ Redick AP

Σύμφωνα με σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων ο Τζέι Τζέι Ρέντικ φέρεται αυτή τη στιγμή να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την θέση του προπονητή στους Λέικερς.

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο προπονητής των Λέικερς την σεζόν 2024/25, σύμφωνα τουλάχιστον με σειρά δημοσιευμάτων.

Ο παλαίμαχος NBAερ - και νυν αναλυτής - βρισκόταν στην αρχική λίστα μαζί με τους Τζέιμς Μπορέγκο και Σαμ Κασέλ. Έκτοτε οι "Λιμνάνθρωποι" εξέτασαν και τις περιπτώσεις των Κρις Κουίν, Μίκα Νόρι και Ντέιβιντ Έιντελμαν. Οι καλές σχέσεις ωστόσο του Ρέντικ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και το γεγονός ότι ο θρυλικός Μάικ Σιζέφσκι - που είχε παίκτη τον νυν αναλυτή του ESPN στο Ντιουκ - έχε πει τα καλύτερα για αυτόν φαίνεται ότι έχουν βοηθήσει ώστε να πάρει προβάδισμα στην κούρσα.

Αν τελικά οι Λέικερς αποφασίσουν να προχωρήσουν την περίπτωση του Ρέντικ πάντως, είναι εξαιρετικά πιθανό να βάλουν δίπλα του στην θέση του ασίσταντ κόουτς τον Μπορέγκο, προκειμένου να έχουν δίπλα του έναν έμπειρο προπονητή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ