NBA

NBA, Λέικερς: Θέλουν έναν εκ των Χάρντεν ή Βαλαντσιούνας, ο ΛεΜπρόν είναι διατεθειμένος να δεχθεί μείωση για να γίνει αυτό

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς Ⓒ 2024 YANNICK PETERHANS/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να φέρεται διατεθειμένος να δεχθεί να υπογράψει συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές προκειμένου οι "Λιμνάνθρωποι" να έχουν χώρο για έναν εκ των δύο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε - όπως αναμενόταν - opt out από το συμβόλαιό του με τους Λέικερς. Το Λ.Α μπορεί να του προσφέρει 3ετές συμβόλαιο αξίας 162 εκατ. δολαρίων. Ο ίδιος όμως είναι διατεθειμένος να δεχθεί λιγότερα χρήματα, αλλά υπό έναν όρο: Να καταφέρουν οι "Λιμνάνθρωποι" να υπογράψουν έναν εκ των Τζέιμς Χάρντεν ή Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Αυτό ανάφερε το ESPN σε δημοσίευμά του, τονίζοντας ότι ο "Βασιλιάς" έχει δύο πράγματα στο μυαλό του: 1. Να δεχθεί λιγότερα χρήματα προκειμένου οι Λέικερς να μπορέσουν να προσφέρουν τη μεσαία εξαίρεση (αξίας 12.9 εκατ. δολαρίων) σε έναν εκ των Χάρντεν ή Βαλαντσιούνας. 2. Να υπογράψει τριετές μάξιμουμ συμβόλαιο.

Όπως γίνεται σαφές, τα δεδομένα είναι απλά: Ο Τζέιμς θα δεχόταν να υπογράψει συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές μόνο στην περίπτωση που πειστεί ένας εκ των Χάρντεν ή Βαλαντσιούνας να πάει στο Λ.Α, σε διαφορετική περίπτωση θα δεχθεί την πρόταση 3ετές συμβόλαιο αξίας 162 εκατ. δολαρίων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ