NBA

NBA, Λίλαρντ: "Μπορώ ακόμα να κάνω αυτά που έκανα πριν από 2-3 χρόνια, πέρυσι είχα 26 πόντους μέσο όρο και δεν ήμουν καν καλά"

Milwaukee Bucks' Damian Lillard during the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat Tuesday, Feb. 13, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Damian Lillard during the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat Tuesday, Feb. 13, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δήλωσε πως η καριέρα του δεν βρίσκεται σε πτώση και πως μπορεί ακόμα να κάνει την διαφορά, ενώ πρόσθεσε ότι είναι καλό για τους Μπακς ότι αρκετός κόσμος δεν τους υπολογίζει.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε μία κακή πρώτη σεζόν στους Μπακς. Ο σταρ του Μιλγουόκι πήγε με όνειρα στο Μιλγουόκι από τους Μπλέιζερς, ωστόσο μία σειρά από λόγους είχαν ως αποτέλεσμα να έχει την χειρότερη χρονιά του - βάσει αριθμών - από την σεζόν 2015/16. Φέτος όμως πιστεύει ότι όλα αυτά θα αλλάξουν.

Ο σταρ των Μπακς μίλησε στην "Milwaukee Journal" και έκανε τον απολογισμό μίας δύσκολης σεζόν, όπου είχε να αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς, ένα διαζύγιο και την διαχείριση της ζωής μακριά από τα παιδιά του σε μία νέα πόλη.

"Δεν είμαι ένας παίκτης που βρίσκεται σε πτώση" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: "Ζω μία καλή, καθαρή ζωή, οπότε μπορώ ακόμα να παίξω. Μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκαναν δύο, τρία χρόνια πριν. Μπορώ ακόμα να τα κάνω".

Στην συνέχεια ο Λίλαρντ ανέφερε: "Νομίζω πως όταν έγινε η ανταλλαγή όλοι έλεγαν ότι οι Μπακς θα πάρουν το πρωτάθλημα. Όταν λοιπόν τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελαν, ή πίστευαν ότι θα γίνουν ή όταν εγώ δεν έμοιαζα όπως ήμουν στο Πόρτλαντ, όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει με εμένα. 'Γιατί ο Λίλαρντ δεν το κάνει αυτό;' αναρωτιόντουσαν.

Ακόμα και όταν για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν είχα 26 πόντους μέσο όρο έλεγαν τα ίδια. Φαντάζεστε τι στάνταρ έχω θέσει όταν έχω 26 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο και δεν ήμουν καν καλά; Πέρασα πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια".

Κλείνοντας, ο Λίλαρντ δεν παρέβλεψε τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετώπισε, δίνοντας ωστόσο το σύνθημα για την επόμενη μέρα: "Υπήρξαν πολλές αλλαγές, πολύ άγχος. Νομίζω ότι τώρα έχω την ευκαιρία να είμαι ο εαυτός μου προκειμένου να κοιτάξω μπροστά".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ