NBA

NBA, Μάικ Μαλόουν σε δημοσιογράφο: "Γ@μ@ το γεγονός ότι χάσαμε διαφορά 20 πόντων, το δύσκολο είναι ότι τελείωσε η σεζόν"

NBA, Μάικ Μαλόουν σε δημοσιογράφο: "Γ@μ@ το γεγονός ότι χάσαμε διαφορά 20 πόντων, το δύσκολο είναι ότι τελείωσε η σεζόν"
PRINTSCREEN

Ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, ξέσπασε εναντίον ενός δημοσιογράφου όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ότι το Ντένβερ απώλεσε διαφορά 20 πόντων στο Game 7 με τους Τίμπεργουλβς, λέγοντας ότι το δύσκολο είναι ότι τελείωσε η σεζόν.

Οι Νάγκετς είδαν τους Τίμπεργουλβς να επιστρέφουν από το -20 στο Ντένβερ στο Game 7, να παίρνουν την νίκη με 98-90 και μαζί την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης. Προφανώς αυτό είχε εκνευρίσει τον Μάικ Μαλόουν. Και οδήγησε στην έκρηξή του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, λόγω μίας ερώτησης που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πόσο δύσκολο είναι να χωνέψει την ήττα, δεδομένου ότι το Ντένβερ βρέθηκε κάποια στιγμή στο +20, κάτι που φάνηκε ότι δεν άρεσε στον τεχνικό των Νάγκετς, που είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

"Επόμενη ερώτηση φίλε. Η σεζόν τελείωσε. Αυτό είναι το δύσκολο. Γ@μ@ το γεγονός ότι χάσαμε διαφορά 20 πόντων" δήλωσε αρχικά ο Μαλόουν, για να προσθέσει σε εξίσου επιθετικό ύφος: "Η σεζόν τελείωσε. Δεν το καταλαβαίνεται. Η σεζόν τελείωσε. Είναι δύσκολο. Τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές".

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Μαλόουν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ