NBA

NBA, Μάικλ Πόρτερ: "Τα χρήματα με δυσκολεύουν να απολαύσω το παιχνίδι"

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ
Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ 2024 DAVID ZALUBOWSKI/AP IMAGES

Ο Μάικλ Πόρτερ ήταν καλεσμένος στο podcast Off Guard, όπου και δήλωσε ότι οι απαιτήσεις που δημιουργούν τα πολλά χρήματα του NBA δεν του επιτρέπουν να απολαύσει το παιχνίδι.

Ο Μάικλ Πόρτερ φιλοξενήθηκε στο podcast του, πρώην συμπαίκτη του στους Ντένβερ Νάγκετς, Όστιν Ρίβερς, Off Guard, όπου και αναφέρθηκε στην πίεση που δημιουργείται στους αθλητές του NBA εξαιτίας των μεγάλων συμβολαίων που υπογράφουν.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Νάγκετς αξίας 179 εκατ. δολαρίων, εξήγησε: "Τα χρήματα ειλικρινά με δυσκολεύουν μερικές φορές να απολαύσω το παιχνίδι γιατί με ένα max συμβόλαιο έρχονται πολλές προσδοκίες για συνέπεια. Υποτίθεται ότι θα πρέπει να είσαι All-Star και (σ.σ. όλοι λένε ότι) θα πρέπει να είσαι το ένα και το άλλο."

Ακόμα, ο Πόρτερ μίλησε και για την αγάπη που έχει για το μπάσκετ από μικρός: "Θα έπαιζα μπάσκετ και δωρεάν, αρκεί να είχα να φάω. Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου. Ο στόχος μου ήταν να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται και να γίνω όσο καλύτερος θα μπορούσα. Το αγαπώ το μπάσκετ".

Συνοψίζοντας, ο φόργουορντ του Ντένβερ έκανε λόγο και για την αλλαγή στην προσέγγιση που αναγκάζεται να έχει ο ίδιος προς το μπάσκετ που αποτελεί πλέον τη δουλειά του: "Έπαιζα μπάσκετ και πριν τους τραυματισμούς μου (σ.σ είχε χάσει σχεδόν όλη την τελευταία χρονιά του στο κολέγιο και όλη τη ρούκι σεζόν εξαιτίας τραυματισμού στη μέση), αλλά πλέον είναι διαφορετικά, μερικές φορές τώρα νιώθω πως είναι δουλειά, αλλά αγαπώ το μπάσκετ τόσο πολύ."

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ