NBA

NBA, Νάγκετς: Διαφωνία μεταξύ Μαλόουν και front office για τους στόχους του οργανισμού

Denver Nuggets head coach Michael Malone gestures in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Thursday, Sept 3, 2020, in Lake Buena Vista Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Denver Nuggets head coach Michael Malone gestures in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Thursday, Sept 3, 2020, in Lake Buena Vista Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση του προπονητή των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, με τη διοίκηση της ομάδας αναφορικά με τη στόχευση της ομάδας, αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Ζάκ Λόου.

Οι τελευταίες μέρες δεν είναι και οι καλύτερες στους Ντένβερ Νάγκετς και αυτό γιατί Μάικ Μαλόουν και front office αδυνατούν να συμφωνήσουν σχετικά με τη στοχοθεσία του οργανισμού στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με όσα είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Ζάκ Λόου, στο podcast του.

Ο Μαλόουν από την μεριά του υποστηρίζει πως η ομάδα έχει τις προδιαγραφές για να κυνηγήσει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, μετά από αυτό του 2023, στηριζόμενη κυρίως στον κορμό των Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Μάικλ Πόρτερ Τζ. και Άαρον Γκόρντον.

Η άποψη του front office από την άλλη, με κύριο εκφραστή της τον GM, Κάλβιν Μπουθ, είναι πως η ομάδα θα πρέπει να εστιάσει περισσότερο στην εξέλιξη των νεαρών παικτών που επιλέχθηκαν στο NBA Draft και στο πώς αυτοί θα μπορέσουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Δεδομένου πως ο Μαλόουν έχει συμβόλαιο με τους Νάγκετς έως το καλοκαίρι του 2027, οι δύο πλευρές θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι και να πάρουν από κοινού αποφάσεις για την κατεύθυνση της ομάδας, τόσο για το άμεσο μέλλον, όσο και μακροπρόθεσμα.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ