NBA

NBA, Νικς: Ο Μίτσελ Ρόμπινσον ελπίζει να επιστρέψει τον Ιανουάριο από τον τραυματισμό του

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον
Ο Μίτσελ Ρόμπινσον Ⓒ 2022 SETH WENIG/ ASSOCIATED PRESS

Οι Νικς θα πρέπει να πορευτούν χωρίς τον Μίτσελ Ρόμπινσον μέχρι και τον Δεκέμβριο, με τον βασικό σέντερ της ομάδας να ελπίζει ότι θα πατήσει ξανά παρκέ τον Ιανουάριο.

Οι Νικς έχουν υψηλούς στόχους φέτος, που φτάνουν μέχρι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει ωστόσο να αντέξουν τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο χωρίς τον Μίτσελ Ρόμπινσον, ο οποίος ελπίζει ότι τουλάχιστον θα είναι έτοιμος τον Ιανουάριο.

Ο βασικός σέντερ των Νικς παραμένει εκτός δράσης από την τον περασμένο Μάιο, όταν τραυματίστηκε στον αστράγαλο έπειτα από επικίνδυνο τράβηγμα του Τζοέλ Εμπίντ. Ενώ όμως το αρχικό πλάνο ανέφερε ότι θα ήταν έτοιμος για την έναρξη της φετινής σεζόν, τελικά η επιστροφή του στην δράση ορίστηκε κάποια στιγμή για τον Δεκέμβριο και πλέον για τον Ιανουάριο.

Προκειμένου να καλύψουν οι Νικς το κενό του βασικού τους σέντερ, ανανέωσαν αρχικά τα συμβόλαια τον Πρίσιους Ατσούα και Τζέρικο Σιμς, ενώ στην συνέχεια απέκτησαν με ανταλλαγή τον Καρλ-Άντονι Τάουνς από τους Γουλβς αντί του Τζούλιους Ραντλ και του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο. Ο λόγος είναι ότι ο Τάουνς μπορεί πιο εύκολα να ακουμπήσει στο 5 από ότι ο Ραντλ.

Την σεζόν 2023/24 ο Ρόμπινσον είχε 5.6 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ