NBA

NBA, Νικς: Πλήγμα με τον Πρίσιους Ατσούα, εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες

Ο Πρίσιους Ατσούα
Ο Πρίσιους Ατσούα Ⓒ 2024 JULIA NIKHINSON/ ASSOCIATED PRESS

Με μία σημαντική απώλεια ολοκληρώνουν την preseason τους οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς ο Πρίσιους Ατσούα υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2 έως 4 εβδομάδες τουλάχιστον.

Δυσάρεστα νέα επιφύλασσε στον Τομ Τίμποντο το ιατρικό τιμ των Νιου Γιορκ Νικς, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πρίσιους Ατσούα έδειξαν θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ να απουσιάζει για τουλάχιστον 2 έως 4 εβδομάδες, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το προσεχές διάστημα.

Ο Ατσούα υπέγραψε το καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο με τους Νικς έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων και θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν, μετά από ανταλλαγή με τους Ράπτορς.

Σε 49 εμφανίσεις με τους Νικς τη σεζόν 2023/24, ο νεαρός πάουερ φόργουορντ/σέντερ μετρούσε 7.6 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.1 τάπα, ανά 24:15 λεπτά συμμετοχής.

Σε τέσσερις σεζόν στο NBA, ο Ατσούα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 263 παιχνίδια, όπου έχει 7.8 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 0.6 τάπες ανά ματς.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ