NBA

NBA, Ντόντσιτς: Προπονήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από δύο εβδομάδες, ελπίδες ότι θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της σεζόν

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς 2024 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Ο Λούκα Ντόντσιτς προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους Μάβερικς στην φετινή offseason, δείχνοντας να ξεπερνάει τον τραυματισμό του στην αριστερή γάμπα, με το Ντάλας να ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει η κανονική περίοδος.

Ο Λούκα Ντόντσιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Μάβερικς και μαζί επέστρεψαν και τα χαμόγελα στο Ντάλας, που είδε τον σταρ του να πατάει παρκέ έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού στην αριστερή γάμπα.

Ο Ντόντσιτς είχε τεθεί εκτός προετοιμασίας μόλις την πρώτη ημέρα του training camp των Μαβς, με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό της ομάδας μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι δεν έχει μοιραστεί ακόμα το παρκέ με τους Καϊρί Ίρβινγκ και Κλέι Τόμπσον, που θα βρίσκονται στο πλευρό του στην περιφέρεια φέτος.

Ο Ντόντσιτς λογικά δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό των Μαβς με τους Μπακς. Στο Ντάλας όμως ελπίζουν ότι θα τον έχουν στην διάθεσή τους στην πρεμιέρα της σεζόν, όταν αντιμετωπίσουν τους Σπερς στο Ντάλας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ